Ranking zmywarek gastronomicznych Lozamet – Nasze TOP10 ze zmywarkami do naczyń do gastronomii Lozamet!

Poszukujesz odpowiedniej zmywarki do domu? Polecamy nasze zestawienia ze zmywarkami do naczyń do gastronomii Lozamet, które są aktualizowane na bieżąco (Ostatnia aktualizacja – kwiecień 2024).

Zachęcamy również do wyrażania opinii na temat dostępnych w rankingach zmywarek gastronomicznych Lozamet.


Najlepsze zmywarki gastronomiczne Lozamet ★ Ranking TOP10 kwiecień 2024 ★

Poniżej prezentujemy, jaka zmywarka gastronomiczna Lozamet była najchętniej wybierana przez Konsumentów. Przygotowany ranking ze zmywarkami do naczyń do gastronomii Lozamet jest aktualny na kwiecień 2024.

1 # Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa ZKU-10.30E/D | LOZAMET

Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa ZKU-10.30E/D | LOZAMET Najniższa Cena Online Gastronomiczna zmywarka kapturowa do naczyń ZKU-10.30E o sporej efektywności mająca funkcję wyparzania asygnowana do mycia rodzaju naczyń stołowych: talerzy, szkła, kubków, a także sztućców. Zmywarka kapturowa szczególnie rekomendowana do znacznych i średnich zakładów gastronomicznych, restauracji i stołówek. Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm pozwala na mycie talerzy o maksymalnej średnicy 40 cm. Drzwi podnoszone ręcznie. Elektroniczny programator. Gastronomiczna zmywarka kapturowa ZKU-10.30 produkowana jest z wysokiej jakości stali kwasoodpornej 18/9. Cykl mycia z wyparzeniem trwa około 200 sekund. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Ręczne otwieranie komory myjącej. Zaleca się podmianę wody w komorze przemywającej co 20-30 cykli albo raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej produktywnego zastosowania wody w komorze myjącej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki kapturowej ZKU-10.30 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego kosz uniwersalny o rozmiarach 50x50 cm 2 szt. wkład do talerzy okrągły 1 szt. wkład do kubków 1 szt. wkład od kieliszków 1 szt kosz na talerze (18 sztuk) 1 szt. kubek na sztućce 8 szt. krata ochronna 1 szt. użycie mistrzowskiej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) gwarantuje prędkie mycie obszernej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy zarówno czas jak i pieniądze poprzez co jej zakup zwraca się w krótkim czasie. Uwaga: Towar na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy składaniu zamówienia. Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu fachowych środków chemicznych przeznaczonych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. Podwyższoną jakość mycia, a także ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody.
  • Producent Lozamet 

2 # Zmywarka gastronomiczna do naczyń zk-07.4e/d | marki Lozamet

Zmywarka gastronomiczna do naczyń zk-07.4e/d | marki Lozamet Najniższa Cena Online Profesjonalna zmywarka gastronomiczna z funkcją wyparzania ZK-07.4E/D przeznaczona do mycia szkła, talerzy i sztućców. Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm. Wykonanie - stal nierdzewna. Trzy cykle mycia: 120, 180 i 600 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55-60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Zaleca się zamianę wody w komorze myjącej co 20-30 cykli albo raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej wydajnego wykorzystania wody w komorze myjącej niezbędne jest opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. Zaleca się zasilanie zmywarki ciepłą wodą 55-60oC, w sytuacji zasilania zimną wodą zmywarka nie osiągnie odpowiedniej temperatury płukania. W wyposażeniu zmywarki ZK-07.4E znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego kosze do naczyń 50x50 cm kubek na sztućce 8 szt. Uwaga: towar na zamówienie. Czas realizacji ustalany przy składaniu zamówienia. Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu mistrzowskich środków chemicznych dedykowanych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W przypadku odpływu ściekowego w pomieszczeniu zamontowanego powyżej podłogi zmywarkę należy umieścić na podstawie. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody.
  • Producent Lozamet 

3 # Zmywarka gastronomiczna do naczyń ZK-07.5E/D | LOZAMET

Zmywarka gastronomiczna do naczyń ZK-07.5E/D | LOZAMET Najniższa Cena Online Profesjonalna zmywarka gastronomiczna z funkcją wyparzania ZK-07.5E przeznaczona do mycia szkła, talerzy i sztućców. Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm. Wykonanie - stal nierdzewna. Trzy cykle mycia: 120, 180 i 600 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55-60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Zaleca się zamianę wody w komorze przemywającej co 20-30 cykli lub raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej wydajnego wykorzystania wody w komorze myjącej potrzebne jest opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. Zaleca się zasilanie zmywarki ciepłą wodą 55-60oC, w sytuacji zasilania zimną wodą zmywarka nie osiągnie stosownej temperatury płukania. W wyposażeniu zmywarki ZK-07.5E znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego kosze do naczyń 50x50 cm kubek na sztućce 8 szt. Uwaga: produkt na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy składaniu zamówienia. Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu profesjonalnych środków chemicznych dedykowanych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W sytuacji odpływu ściekowego w pomieszczeniu zamontowanego powyżej podłogi zmywarkę należy umieścić na podstawie. Podwyższoną jakość mycia, a także ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody.
  • Producent Lozamet 

4 # Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa zku-10.20e/d | marki Lozamet

Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa zku-10.20e/d | marki Lozamet Najniższa Cena Online Gastronomiczna zmywarka kapturowa do naczyń ZKU-10.20E o pokaźnej produktywności posiadająca funkcję wyparzania przeznaczona do mycia typu naczyń stołowych: talerzy, szkła, kubków i sztućców. Zmywarka kapturowa stanowczo polecana jest do znacznych i średnich zakładów gastronomicznych, restauracji i stołówek. Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm umożliwia mycie talerzy o maksymalnej średnicy 40 cm. Drzwi podnoszone hydraulicznie. Elektroniczny programator. Gastronomiczna zmywarka kapturowa ZKU-10.20 wytworzona jest z wysokiej jakości stali kwasoodpornej 18/9. Cykl mycia z wyparzeniem trwa około 200 sekund. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Samoczynne otwieranie komory przemywającej wyraźnie ułatwia pracę. Zaleca się zamianę wody w komorze przemywającej co 20-30 cykli lub raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej wydajnego użycia wody w komorze przemywającej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki kapturowej ZKU-10.20 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu myjącego kosz uniwersalny o wymiarach 50x50 cm 2 szt. wkład do talerzy kolisty 1 szt. wkład do kubków 1 szt. wkład od kieliszków 1 szt kosz na talerze (18 sztuk) 1 szt. kubek na sztućce 8 szt. krata ochronna 1 szt. zastosowanie mistrzowskiej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) gwarantuje prędkie mycie znacznej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy zarówno czas jak i pieniądze przez co jej zakup zwraca się w niedługim czasie. Uwaga: Towar na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy składaniu zamówienia. Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu fachowych środków chemicznych asygnowanych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. Podwyższoną jakość mycia, a także ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody.
  • Producent Lozamet 

Podobne zestawienia ze zmywarkami do naczyń i sztućców:


Najtańsze zmywarki gastronomiczne Lozamet ★ Ranking TOP10 kwiecień 2024 ★

Poniżej prezentujemy, jaka zmywarka gastronomiczna Lozamet jest aktualnie najtańsza. Przygotowany ranking ze zmywarkami do naczyń do gastronomii Lozamet w niskiej cenie jest aktualny na kwiecień 2024.

1 # Zmywarka gastronomiczna do naczyń ZK-07.5E/D | LOZAMET

Zmywarka gastronomiczna do naczyń ZK-07.5E/D | LOZAMET Najniższa Cena Online Profesjonalna zmywarka gastronomiczna z funkcją wyparzania ZK-07.5E przeznaczona do mycia szkła, talerzy i sztućców. Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm. Wykonanie - stal nierdzewna. Trzy cykle mycia: 120, 180 i 600 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55-60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Zaleca się zamianę wody w komorze myjącej co 20-30 cykli albo raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej skutecznego wykorzystania wody w komorze przemywającej potrzebne jest opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. Zaleca się zasilanie zmywarki ciepłą wodą 55-60oC, w przypadku zasilania zimną wodą zmywarka nie osiągnie optymalnej temperatury płukania. W wyposażeniu zmywarki ZK-07.5E znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu myjącego kosze do naczyń 50x50 cm kubek na sztućce 8 szt. Uwaga: towar na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy składaniu zamówienia. Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu profesjonalnych środków chemicznych przeznaczonych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W sytuacji odpływu ściekowego w pomieszczeniu zamontowanego powyżej podłogi zmywarkę należy umieścić na podstawie. Podwyższoną jakość mycia, a także ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody.
  • Producent Lozamet 

2 # Zmywarka gastronomiczna do naczyń zk-07.4e/d | marki Lozamet

Zmywarka gastronomiczna do naczyń zk-07.4e/d | marki Lozamet Najniższa Cena Online Profesjonalna zmywarka gastronomiczna z funkcją wyparzania ZK-07.4E/D asygnowana do mycia szkła, talerzy i sztućców. Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm. Wykonanie - stal nierdzewna. Trzy cykle mycia: 120, 180 i 600 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55-60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Zaleca się wymianę wody w komorze przemywającej co 20-30 cykli lub raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej wydajnego zastosowania wody w komorze myjącej konieczne jest opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. Zaleca się zasilanie zmywarki ciepłą wodą 55-60oC, w sytuacji zasilania zimną wodą zmywarka nie osiągnie trafnej temperatury płukania. W wyposażeniu zmywarki ZK-07.4E znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego kosze do naczyń 50x50 cm kubek na sztućce 8 szt. Uwaga: produkt na zamówienie. Czas realizacji ustalany przy składaniu zamówienia. Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu fachowych środków chemicznych przeznaczonych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W sytuacji odpływu ściekowego w pomieszczeniu zamontowanego powyżej podłogi zmywarkę należy umieścić na podstawie. Podwyższoną jakość mycia, a także ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody.
  • Producent Lozamet 

3 # Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa ZKU-10.30E/D | LOZAMET

Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa ZKU-10.30E/D | LOZAMET Najniższa Cena Online Gastronomiczna zmywarka kapturowa do naczyń ZKU-10.30E o dużej sprawności mająca funkcję wyparzania dedykowana do mycia rodzaju naczyń stołowych: talerzy, szkła, kubków oraz sztućców. Zmywarka kapturowa bardzo polecana do dużych i średnich zakładów gastronomicznych, restauracji i stołówek. Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm zezwala na mycie talerzy o maksymalnej średnicy 40 cm. Drzwi podnoszone ręcznie. Elektroniczny programator. Gastronomiczna zmywarka kapturowa ZKU-10.30 stworzona jest z wysokiej jakości stali kwasoodpornej 18/9. Cykl mycia z wyparzeniem trwa około 200 sekund. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Ręczne otwieranie komory przemywającej. Zaleca się zamianę wody w komorze przemywającej co 20-30 cykli lub raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej skutecznego użycia wody w komorze myjącej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki kapturowej ZKU-10.30 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego kosz uniwersalny o wymiarach 50x50 cm 2 szt. wkład do talerzy kolisty 1 szt. wkład do kubków 1 szt. wkład od kieliszków 1 szt kosz na talerze (18 sztuk) 1 szt. kubek na sztućce 8 szt. krata ochronna 1 szt. użycie mistrzowskiej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zapewnia prędkie mycie pokaźnej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy równocześnie czas jak i pieniądze przez co jej zakup zwraca się w niedługim czasie. Uwaga: Towar na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy składaniu zamówienia. Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu mistrzowskich środków chemicznych przeznaczonych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. Podwyższoną jakość mycia, a także ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody.
  • Producent Lozamet 

4 # Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa zku-10.20e/d | marki Lozamet

Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa zku-10.20e/d | marki Lozamet Najniższa Cena Online Gastronomiczna zmywarka kapturowa do naczyń ZKU-10.20E o szerokiej produktywności mająca funkcję wyparzania przeznaczona do mycia typu naczyń stołowych: talerzy, szkła, kubków i sztućców. Zmywarka kapturowa bardzo rekomendowana jest do dużych i przeciętnych zakładów gastronomicznych, restauracji i stołówek. Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm umożliwia mycie talerzy o maksymalnej średnicy 40 cm. Drzwi podnoszone hydraulicznie. Elektroniczny programator. Gastronomiczna zmywarka kapturowa ZKU-10.20 wykonana jest z wysokiej jakości stali kwasoodpornej 18/9. Cykl mycia z wyparzeniem trwa około 200 sekund. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Samoczynne otwieranie komory myjącej znacznie usprawnia pracę. Zaleca się zamianę wody w komorze myjącej co 20-30 cykli albo raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej efektywnego wykorzystania wody w komorze myjącej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki kapturowej ZKU-10.20 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego kosz uniwersalny o wymiarach 50x50 cm 2 szt. wkład do talerzy okrągły 1 szt. wkład do kubków 1 szt. wkład od kieliszków 1 szt kosz na talerze (18 sztuk) 1 szt. kubek na sztućce 8 szt. krata ochronna 1 szt. zastosowanie fachowej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) gwarantuje prędkie mycie wielkiej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy równocześnie czas jak i pieniądze przez co jej zakup zwraca się w niedługim czasie. Uwaga: Towar na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy składaniu zamówienia. Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu profesjonalnych środków chemicznych dedykowanych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. Podwyższoną jakość mycia, a także ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody.
  • Producent Lozamet 

Podobne zestawienia ze zmywarkami do naczyń i sztućców:


Podsumowanie, czyli jaka zmywarka gastronomiczna Lozamet najlepsza?

Aktualizacja zestawienia – kwiecień 2024.


Najchętniej wybierane zmywarki gastronomiczne Lozamet ★ Nasze TOP3 ★


Najtańsze zmywarki gastronomiczne Lozamet ★ Nasze TOP3 ★


Podobne zestawienia ze zmywarkami do naczyń i sztućców:


Rekomendowane zmywarki gastronomiczne ★ Zestawienie kwiecień 2024 ★

Nadal bez zmywarki do naczyń i sztućców? Powyższe zestawienia nie były satysfakcjonujące? Polecamy zatem poniższy ranking dobrych profesjonalnych zmywarek do gastronomii.


Krótkie FAQ o zmywarkach gastronomicznych Lozamet

#1 Gdzie szukać opinii o zmywarkach gastronomicznych Lozamet?

Zawarte w rankingach informacje ze zmywarkami do naczyń do gastronomii Lozamet odświeżamy na bieżąco, wraz ze specyfikacją techniczną oraz opiniami userów.

#2 Jaka zmywarka gastronomiczna Lozamet najlepsza? Którą wybrać?

Poszukując informacji o dobrych zmywarkach gastronomicznych Lozamet warto zapoznać się z powyższymi zestawieniami, opartymi na opiniach i doświadczeniach konsumentów.

#3 Jakie zmywarki gastronomiczne Lozamet są najchętniej polecane?

Przygotowane zestawienia ze zmywarkami do naczyń do gastronomii Lozamet zostały opracowane w oparciu o dane ze sklepów internetowych, na podstawie zainteresowań Kupujących. Najlepsze w rankingach zmywarek gastronomicznych Lozamet to produkty często rekomendowane.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *