Ranking zmywarek gastronomicznych ProfiChef – Nasze TOP10 ze zmywarkami do naczyń do gastronomii ProfiChef!

Poszukujesz odpowiedniej zmywarki do domu? Polecamy nasze zestawienia ze zmywarkami do naczyń do gastronomii ProfiChef, które są aktualizowane na bieżąco (Ostatnia aktualizacja – kwiecień 2024).

Zachęcamy również do wyrażania opinii na temat dostępnych w rankingach zmywarek gastronomicznych ProfiChef.


Najlepsze zmywarki gastronomiczne ProfiChef ★ Ranking TOP10 kwiecień 2024 ★

Poniżej prezentujemy, jaka zmywarka gastronomiczna ProfiChef była najchętniej wybierana przez Konsumentów. Przygotowany ranking ze zmywarkami do naczyń do gastronomii ProfiChef jest aktualny na kwiecień 2024.

1 # Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa z pompą odpływu pcz-02101 marki Profichef

Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa z pompą odpływu pcz-02101 marki Profichef Najniższa Cena Online Gastronomiczna zmywarka kapturowa do naczyń ProfiChef PCZ-02101 z funkcją wyparzania przeznaczona do mycia rodzaju naczyń w obszernych lokalach gastronomicznych. Wysokość drzwi 42 cm umożliwia mycie tac i pojemników GN i talerzy i półmisków o dużych średnicach - maksymalnie o średnicy 42 cm. Mycie naczyń w zmywarce odbywa się w temperaturze około 60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 85-90ºC. 2 cykle mycia: 90 i 120 s. Wskaźniki temperatury pracy bojlera i wanny myjącej. Możliwość samoczynnego rozpoczęcia/zatrzymania cyklu mycia poprzez zamknięcie/otwarcie kaptura. Zmywarka kapturowa PCZ-01101 może być zasilana jednocześnie ciepłą jak i zimna wodą (10-50º C). Wykonanie zmywarki ze stali nierdzewnej zagwarantuje utrzymanie najwyższych standardów higieny, a także usprawnia utrzymanie jej w czystości. Dysze przemywające i płuczące stworzone ze stali nierdzewnej. Tłoczona wanna i filtry wanny tworzone ze stali nierdzewnej ułatwiają utrzymanie czystości. Zaleca się zamianę wody w komorze przemywającej zmywarki co 20-30 cykli lub raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). Zaleca się jednak opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie w celu bardziej produktywnego użycia wody w komorze przemywającej. Wyposażenie charakterystyczne zmywarki kapturowej PCZ-02101: dozownik płynu nabłyszczającego dozownik płyny przemywającego pompa odpływu 2 kosze na 12/18 talerzy 50x50 cm kosz płaski na szkło 50x50 cm 2 pojemniki na sztućce wykorzystanie fachowej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zagwarantuje prędkie mycie obfitej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy zarówno czas jak i pieniądze poprzez co jej zakup zwraca się w krótkim czasie. produkowano w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu mistrzowskich środków chemicznych dedykowanych do zmywarek przemysłowych. Podwyższoną jakość mycia oraz ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu.Towar na zamówienie
  • Producent ProfiChef 

2 # Profichef Zmywarka gastronomiczna do naczyń pcz-02052 (5903714900145)

Profichef Zmywarka gastronomiczna do naczyń pcz-02052 (5903714900145) Najniższa Cena Online Zmywarka gastronomiczna do naczyń ProfiChef PCZ-02052 z funkcją wyparzania przeznaczona do mycia szkła, talerzy i sztućców. Prześwit umożliwia mycie talerzy o maksymalnej średnicy 35 cm. Zmywarka ma 2 cykle mycia: 90 i 120 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 85-90ºC. Sterowany elektronicznie dozownik środka myjącego i płuczącego. System thermostop - uruchomienie mycia po osiągnięciu temperatury. Tłoczona wanna ze stali oraz filtry wanny wytwarzane ze stali nierdzewnej gwarantują utrzymanie czystości na adekwatnym poziomie. Górne i dolne ramiona myjące i płuczące wykonane ze stali rdzoodpornej zapewniają właściwą jakość mycia i wyparzania. Urządzenie produkowane jest ze stali rdzoodpornej, co zagwarantuje utrzymanie najwyższych standardów higieny. W wyposażeniu 2 kosze (na talerze i płaski) wytwarzane z wytrzymałego, wysokiej jakości tworzywa, a także koszyczek na sztućce. Zaleca się wymianę wody w komorze przemywającej co 25 cykli albo 2 razy dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej efektywnego użycia wody w komorze przemywającej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki do naczyń PCZ-02052 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu myjącego kosze o rozmiarach 50x50 cm: uniwersalny płaski kosz na 12/18 talerzy pojemnik na sztućce kabel zasilający przewody zasilania wodą i odpływu zastosowanie mistrzowskiej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) gwarantuje prędkie mycie dużej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy równocześnie czas jak i pieniądze poprzez co jej zakup zwraca się w krótkim czasie. wytwarzano w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu mistrzowskich środków chemicznych asygnowanych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W przypadku odpływu ściekowego w pomieszczeniu umieszczonego powyżej podłogi należy zamówić zmywarkę z pompą odpływu. Podwyższoną jakość mycia, a także ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu.Towar na zamówienie
  • Producent ProfiChef 

3 # Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa ProfiChef PCZ-02100 (5907602021882)

Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa ProfiChef PCZ-02100 (5907602021882) Najniższa Cena Online Gastronomiczna zmywarka kapturowa do naczyń ProfiChef PCZ-01100 z funkcją wyparzania dedykowana do mycia rodzaju naczyń w sporych lokalach gastronomicznych. Wysokość drzwi 42 cm pozwala na mycie tac i pojemników GN i talerzy i półmisków o dużych średnicach - maksymalnie o średnicy 42 cm. Mycie naczyń w zmywarce odbywa się w temperaturze około 60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 85-90ºC. 2 cykle mycia: 90 i 120 s. Wskaźniki temperatury pracy bojlera i wanny myjącej. Możliwość samoczynnego rozpoczęcia/zatrzymania cyklu mycia przez zamknięcie/otwarcie kaptura. Zmywarka kapturowa PCZ-01100 może być zasilana równocześnie ciepłą jak i zimna wodą (10-50º C). Wykonanie zmywarki ze stali rdzoodpornej gwarantuje utrzymanie najwyższych standardów higieny oraz ułatwia utrzymanie jej w czystości. Dysze myjące i płuczące wyprodukowane ze stali rdzoodpornej. Tłoczona wanna i filtry wanny wyprodukowane ze stali rdzoodpornej ułatwiają utrzymanie czystości. Zaleca się podmianę wody w komorze myjącej zmywarki co 20-30 cykli albo raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). Zaleca się jednak opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie w celu bardziej skutecznego użycia wody w komorze myjącej. Wyposażenie standardowe zmywarki kapturowej PCZ-01100: dozownik płynu nabłyszczającego dozownik płyny myjącego 2 kosze na 12/18 talerzy 50x50 cm kosz płaski na szkło 50x50 cm 2 pojemniki na sztućce zastosowanie profesjonalnej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zagwarantuje szybkie mycie obfitej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy zarówno czas jak i pieniądze poprzez co jej zakup zwraca się w krótkim czasie. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu profesjonalnych środków chemicznych przeznaczonych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W sytuacji odpływu ściekowego w pomieszczeniu umieszczonego powyżej podłogi należy zamówić zmywarkę z pompą odpływu. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu.
  • Producent ProfiChef 

4 # Profichef Zmywarka gastronomiczna do naczyń pcz-02050

Profichef Zmywarka gastronomiczna do naczyń pcz-02050 Najniższa Cena Online Zmywarka gastronomiczna do naczyń ProfiChef PCZ-02050 z funkcją wyparzania asygnowana do mycia szkła, talerzy i sztućców. Prześwit umożliwia mycie talerzy o maksymalnej średnicy 35 cm. Zmywarka ma 2 cykle mycia: 90 i 120 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 85-90ºC. Sterowany elektronicznie dozownik środka przemywającego i płuczącego. System thermostop - uruchomienie mycia po osiągnięciu temperatury. Tłoczona wanna ze stali oraz filtry wanny wyprodukowane ze stali nierdzewnej gwarantują utrzymanie czystości na adekwatnym poziomie. Górne i dolne ramiona przemywające oraz płuczące wyprodukowane ze stali nierdzewnej gwarantują właściwą jakość mycia i wyparzania. Urządzenie produkowane jest ze stali nierdzewnej, co zapewnia utrzymanie najwyższych standardów higieny. W wyposażeniu 2 kosze (na talerze i płaski) stworzone z wytrzymałego, wysokiej jakości tworzywa oraz koszyczek na sztućce. Zaleca się zamianę wody w komorze przemywającej co 25 cykli albo 2 razy dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej skutecznego zastosowania wody w komorze myjącej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki do naczyń PCZ-02050 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego kosze o wymiarach 50x50 cm: uniwersalny płaski kosz na 12/18 talerzy pojemnik na sztućce kabel zasilający przewody zasilania wodą i odpływu zastosowanie mistrzowskiej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zapewnia szybkie mycie dużej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy zarówno czas jak i pieniądze poprzez co jej zakup zwraca się w krótkim czasie. wytworzono w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu mistrzowskich środków chemicznych dedykowanych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W przypadku odpływu ściekowego w pomieszczeniu umieszczonego powyżej podłogi należy zamówić zmywarkę z pompą odpływu. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu. W super cenie dostępne tylko 3 szt.
  • Producent ProfiChef 

5 # Zmywarka gastronomiczna do naczyń pcz-02053 z pompą odpływu 400 v marki Profichef

Zmywarka gastronomiczna do naczyń pcz-02053 z pompą odpływu 400 v marki Profichef Najniższa Cena Online Zmywarka gastronomiczna do naczyń ProfiChef PCZ-02053 z pompą odpływu z funkcją wyparzania przeznaczona do mycia szkła, talerzy i sztućców. Prześwit pozwala na mycie talerzy o maksymalnej średnicy 35 cm. Zmywarka ma 2 cykle mycia: 90 i 120 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 85-90ºC. Sterowany elektronicznie dozownik środka przemywającego i płuczącego. System thermostop - uruchomienie mycia po osiągnięciu temperatury. Pompa odpływu zamontowana w zmywarce zezwala na jej wykorzystywanie w zmywalni, gdzie odpływ wody umieszczony jest powyżej podłogi. Wykorzystanie pompy spustowej jest nad wyraz wygodne w przypadku już istniejących lokali gastronomicznych, w których nie jest możliwe dokonywanie przeróbek sieci wodno-kanalizacyjnej w pomieszczeniu, gdzie umieszczona będzie zmywarka. Tłoczona wanna ze stali i filtry wanny wytwarzane ze stali nierdzewnej zapewniają utrzymanie czystości na słusznym poziomie. Górne i dolne ramiona myjące i płuczące stworzone ze stali rdzoodpornej zapewniają właściwą jakość mycia i wyparzania. Urządzenie wykonane jest ze stali nierdzewnej, co gwarantuje utrzymanie najwyższych standardów higieny. W wyposażeniu 2 kosze (na talerze i płaski) wytwarzane z niepodatnego, wysokiej jakości tworzywa i koszyczek na sztućce. Zaleca się podmianę wody w komorze przemywającej co 25 cykli albo 2 razy dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej produktywnego wykorzystania wody w komorze myjącej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki do naczyń PCZ-02053 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego pompa odpływu kosze o rozmiarach 50x50 cm: uniwersalny płaski kosz na 12/18 talerzy pojemnik na sztućce kabel zasilający przewody zasilania wodą i odpływu wykorzystanie fachowej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zapewnia szybkie mycie pokaźnej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy równocześnie czas jak i pieniądze poprzez co jej zakup zwraca się w niedługim czasie. wytwarzano w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu mistrzowskich środków chemicznych asygnowanych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. Podwyższoną jakość mycia oraz ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu.Towar na zamówienie
  • Producent ProfiChef 

6 # Profichef Zmywarka gastronomiczna do naczyń smart pcz-03052

Profichef Zmywarka gastronomiczna do naczyń smart pcz-03052 Najniższa Cena Online Zmywarka gastronomiczna do naczyń ProfiChef SMART PCZ-03052 z funkcją wyparzania asygnowana do mycia szkła, talerzy i sztućców. Elektroniczne sterowanie. Prześwit umożliwia mycie talerzy o maksymalnej średnicy 35 cm. Przy zaimplementowaniu optymalnego kosza możliwość mycia pojemników GN. Zmywarka ma 3 podstawowe cykle mycia: 90 i 120 i 180 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 60ºC (maksymalna temperatura 65oC), natomiast wyparzanie – w temperaturze do 92ºC. Orientacyjna efektywność: 40/30/20 koszy na godz. Panel sterowania daje możliwość ustawienia wielu funkcji: dobór języka komunikatów na wyświetlaczu. Wyświetlanie temperatury pracy zmywarki. Możliwość aktywacji sygnału dźwiękowego po zakończeniu procesu mycia. Możliwość ustawienia automatycznego zmywania po zamknięciu drzwi. Wyświetlanie sumy wszystkich cykli mycia zmywarki. Aktywacja dozowników płynów przemywającego i płuczącego. Możliwość ustawienia 4 programów mycia, z ustawieniem czasu procesu, temperatury wody w zbiorniku (maksymalnie 65oC) i bojlerze (maksymalnie 92oC), szybkości dozowania detergentów: 1. Czas cyklu: 60-540 s 2. Czas procesu: 0-540 s 3. Czas procesu: 60-540 s 4. Czas procesu: 60-720 s (intensywny) ustawienia wymuszenia częstotliwości podmiany wody po określonej liczbie cykli Funkcja Termostop komory mycia i bojlera - gwarantuje mycie w ustawionej temperaturze (cykl nie zainicjuje się, jeśli temperatura wody w zbiorniku/bojlerze jest poniżej ustawionej wartości). Funkcja samoczyszczenia - automatyczne czyszczenie komory mycia na koniec dnia po całkowitym opróżnieniu przy pomocy gorącej wody z bojlera. SoftStart - łagodny start dysz przemywających, które nie rotują od razu z maksymalną prędkością, zabezpiecza szkło przed uszkodzeniem. Pompa odpływu zamontowana w zmywarce pozwala na jej stosowanie w zmywalni, gdzie odpływ wody umieszczony jest powyżej podłogi. Zastosowanie pompy spustowej jest niezwykle wygodne w sytuacji już istniejących lokali gastronomicznych, w których nie jest możliwe dokonywanie przeróbek sieci wodno-kanalizacyjnej w pomieszczeniu, gdzie umieszczona będzie zmywarka. Tłoczona wanna ze stali oraz filtry wanny gwarantują utrzymanie czystości na adekwatnym poziomie. Górne i dolne ramiona przemywające i płuczące produkowane ze stali rdzoodpornej gwarantują właściwą jakość mycia i wyparzania. Urządzenie wytworzone jest ze stali nierdzewnej, co zapewnia utrzymanie najwyższych standardów higieny. W wyposażeniu 2 kosze (na talerze i płaski) wykonane z niepodatnego, wysokiej jakości tworzywa i koszyczek na sztućce Zaleca się wymianę wody w komorze przemywającej co 25 cykli lub 2 razy dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej wydajnego wykorzystania wody w komorze przemywającej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki do naczyń PCZ-03052 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego kosze o wymiarach 50x50 cm: uniwersalny płaski kosz na 12/18 talerzy pojemnik na sztućce kabel zasilający przewody zasilania wodą i odpływu wytwarzano w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu fachowych środków chemicznych przeznaczonych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W przypadku odpływu ściekowego w pomieszczeniu umieszczonego powyżej podłogi należy zamówić zmywarkę z pompą odpływu. Podwyższoną jakość mycia, a także ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu. Towar na zamówienie.
  • Producent ProfiChef 

7 # Zmywarka gastronomiczna do szkła ProfiChef PCZ-02040 (5903714900114)

Zmywarka gastronomiczna do szkła ProfiChef PCZ-02040 (5903714900114) Najniższa Cena Online Zmywarka gastronomiczna do szkła ProfiChef PCZ-02040 z funkcją wyparzania dedykowana do mycia szklanek, kieliszków, pokali itp. W zmywarce możliwe jest także umycie talerzyków i sztućców. Prześwit pozwala na mycie szklanek/kieliszków o maksymalnej wysokości do 30 cm. proces mycia wynosi 120 s. Orientacyjna skuteczność - do 30 koszy na godz. Tłoczona wanna ze stali nierdzewnej zagwarantuje utrzymanie czystości na adekwatnym poziomie. Górne ramiona płuczące, a także dolne myjące i płuczące tworzone ze stali rdzoodpornej gwarantują właściwą jakość mycia i wyparzania. Urządzenie wykonane jest ze stali nierdzewnej, co gwarantuje utrzymanie najwyższych standardów higieny. Zaleca się wymianę wody w komorze przemywającej co 25 cykli lub raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej sprawnego wykorzystania wody w komorze przemywającej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki do naczyń PCZ-02040 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego kosze: 2 kosze na szkło o wymiarach 40x40 cm grzebień na talerzyki pojemnik na sztućce kabel zasilający przewody zasilania wodą i odpływu zastosowanie profesjonalnej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) gwarantuje prędkie mycie pokaźnej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy równocześnie czas jak i pieniądze przez co jej zakup zwraca się w krótkim czasie. wykonano w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu fachowych środków chemicznych przeznaczonych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W przypadku odpływu ściekowego w pomieszczeniu umieszczonego powyżej podłogi należy zamówić zmywarkę z pompą odpływu. Podwyższoną jakość mycia oraz ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu.Towar na zamówienie
  • Producent ProfiChef 

8 # Zmywarka gastronomiczna do naczyń ProfiChef SMART PCZ-03053 z pompą odpływu 400 V (5907602028058)

Zmywarka gastronomiczna do naczyń ProfiChef SMART PCZ-03053 z pompą odpływu 400 V (5907602028058) Najniższa Cena Online Zmywarka gastronomiczna do naczyń ProfiChef SMART PCZ-03053 z pompą odpływu, z funkcją wyparzania przeznaczona do mycia szkła, talerzy i sztućców. Elektroniczne sterowanie. Prześwit zezwala na mycie talerzy o maksymalnej średnicy 35 cm. Przy zastosowaniu odpowiedniego kosza możliwość mycia pojemników GN. Zmywarka ma 3 podstawowe cykle mycia: 90 i 120 i 180 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 60ºC (maksymalna temperatura 65oC), natomiast wyparzanie – w temperaturze do 92ºC. Orientacyjna wydajność: 40/30/20 koszy na godz. Panel sterowania daje możliwość ustawienia wielu funkcji: dobór języka komunikatów na wyświetlaczu. Wyświetlanie temperatury pracy zmywarki. Możliwość aktywacji sygnału dźwiękowego po zakończeniu cyklu mycia. Możliwość ustawienia automatycznego zmywania po zamknięciu drzwi. Wyświetlanie sumy wszelkich cykli mycia zmywarki. Aktywacja dozowników płynów przemywającego i płuczącego. Możliwość ustawienia 4 programów mycia, z ustawieniem czasu cyklu, temperatury wody w zbiorniku (maksymalnie 65oC) i bojlerze (maksymalnie 92oC), prędkości dozowania detergentów: 1. Czas cyklu: 60-540 s 2. Czas cyklu: 0-540 s 3. Czas procesu: 60-540 s 4. Czas procesu: 60-720 s (intensywny) ustawienia wymuszenia częstotliwości zamiany wody po określonej liczbie cykli Funkcja Termostop komory mycia i bojlera - zapewnia mycie w ustawionej temperaturze (cykl nie rozpocznie się, jeśli temperatura wody w zbiorniku/bojlerze jest poniżej ustawionej wartości). Funkcja samoczyszczenia - automatyczne czyszczenie komory mycia na koniec dnia po całkowitym opróżnieniu za pomocą gorącej wody z bojlera. SoftStart - łagodny start dysz przemywających, które nie rotują od razu z maksymalną szybkością, zabezpiecza szkło przed zniszczeniem. Pompa odpływu zamontowana w zmywarce umożliwia jej wykorzystywanie w zmywalni, gdzie odpływ wody umieszczony jest powyżej podłogi. Wykorzystanie pompy spustowej jest istotnie wygodne w przypadku już istniejących lokali gastronomicznych, w których nie jest realne dokonywanie przeróbek sieci wodno-kanalizacyjnej w pomieszczeniu, gdzie umieszczona będzie zmywarka. Tłoczona wanna ze stali i filtry wanny zapewniają utrzymanie czystości na trafnym poziomie. Górne i dolne ramiona myjące oraz płuczące wytwarzane ze stali rdzoodpornej gwarantują właściwą jakość mycia i wyparzania. Urządzenie wytwarzane jest ze stali nierdzewnej, co zagwarantuje utrzymanie najwyższych standardów higieny. W wyposażeniu 2 kosze (na talerze i płaski) tworzone z opornego, wysokiej jakości tworzywa oraz koszyczek na sztućce Zaleca się zamianę wody w komorze myjącej co 25 cykli lub 2 razy dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej produktywnego użycia wody w komorze przemywającej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki do naczyń PCZ-03053 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego kosze o rozmiarach 50x50 cm: uniwersalny płaski kosz na 12/18 talerzy pojemnik na sztućce kabel zasilający przewody zasilania wodą i odpływu tworzono w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu fachowych środków chemicznych asygnowanych do zmywarek przemysłowych. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu.Towar na zamówienie
  • Producent ProfiChef 

9 # Zmywarka gastronomiczna do szkła ProfiChef PCZ-02035 (5903714900107)

Zmywarka gastronomiczna do szkła ProfiChef PCZ-02035 (5903714900107) Najniższa Cena Online Zmywarka gastronomiczna do szkła ProfiChef PCZ-02035 z funkcją wyparzania asygnowana do mycia szklanek, kieliszków, pokali itp. W zmywarce możliwe jest także umycie talerzyków i sztućców. Prześwit pozwala na mycie szklanek/kieliszków o maksymalnej wysokości 25 cm. cykl mycia wynosi 120 s. Tłoczona wanna ze stali rdzoodpornej zapewnia utrzymanie czystości na trafnym poziomie. Górne ramiona płuczące i dolne myjące i płuczące produkowane ze stali nierdzewnej gwarantują właściwą jakość mycia i wyparzania. Urządzenie wytworzone jest ze stali nierdzewnej, co zagwarantuje utrzymanie najwyższych standardów higieny. Zaleca się wymianę wody w komorze myjącej co 25 cykli albo raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej produktywnego użycia wody w komorze myjącej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki do naczyń PCZ-02035 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego kosze o wymiarach 35x35 cm: 2 kosze na szkło o wymiarach 35x35 cm grzebień na talerzyki pojemnik na sztućce kabel zasilający przewody zasilania wodą i odpływu użycie fachowej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) gwarantuje szybkie mycie pokaźnej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy jednocześnie czas jak i pieniądze przez co jej zakup zwraca się w niedługim czasie. wytwarzano w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu mistrzowskich środków chemicznych przeznaczonych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W przypadku odpływu ściekowego w pomieszczeniu umieszczonego powyżej podłogi należy zamówić zmywarkę z pompą odpływu. Podwyższoną jakość mycia, a także ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu.Towar na zamówienie
  • Producent ProfiChef 

10 # Profichef Zmywarka gastronomiczna do naczyń pcz-02051 z pompą odpływu 230 v (5907602021875)

Profichef Zmywarka gastronomiczna do naczyń pcz-02051 z pompą odpływu 230 v (5907602021875) Najniższa Cena Online Zmywarka gastronomiczna do naczyń ProfiChef PCZ-02051 z pompą odpływu z funkcją wyparzania dedykowana do mycia szkła, talerzy i sztućców. Prześwit zezwala na mycie talerzy o maksymalnej średnicy 35 cm. Zmywarka ma 2 cykle mycia: 90 i 120 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 85-90ºC. Sterowany elektronicznie dozownik środka przemywającego i płuczącego. System thermostop - uruchomienie mycia po osiągnięciu temperatury. Pompa odpływu zamontowana w zmywarce pozwala na jej stosowanie w zmywalni, gdzie odpływ wody umieszczony jest powyżej podłogi. Użycie pompy spustowej jest szczególnie komfortowe w sytuacji już istniejących lokali gastronomicznych, w których nie jest możliwe dokonywanie przeróbek sieci wodno-kanalizacyjnej w pomieszczeniu, gdzie umieszczona będzie zmywarka. Tłoczona wanna ze stali oraz filtry wanny gwarantują utrzymanie czystości na stosownym poziomie. Górne i dolne ramiona przemywające, a także płuczące wyprodukowane ze stali nierdzewnej gwarantują właściwą jakość mycia i wyparzania. Urządzenie wytworzone jest ze stali rdzoodpornej, co zapewnia utrzymanie najwyższych standardów higieny. W wyposażeniu 2 kosze (na talerze i płaski) wytwarzane z niepodatnego, wysokiej jakości tworzywa oraz koszyczek na sztućce. Zaleca się podmianę wody w komorze myjącej co 25 cykli albo 2 razy dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej wydajnego wykorzystania wody w komorze przemywającej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki do naczyń PCZ-02051 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego pompa odpływu kosze o rozmiarach 50x50 cm: uniwersalny płaski kosz na 12/18 talerzy pojemnik na sztućce kabel zasilający przewody zasilania wodą i odpływu zastosowanie fachowej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) gwarantuje szybkie mycie obszernej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy zarówno czas jak i pieniądze przez co jej zakup zwraca się w krótkim czasie. wyprodukowano w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu profesjonalnych środków chemicznych dedykowanych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. Podwyższoną jakość mycia oraz ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu.Towar na zamówienie
  • Producent ProfiChef 

Podobne zestawienia ze zmywarkami do naczyń i sztućców:


Najtańsze zmywarki gastronomiczne ProfiChef ★ Ranking TOP10 kwiecień 2024 ★

Poniżej prezentujemy, jaka zmywarka gastronomiczna ProfiChef jest aktualnie najtańsza. Przygotowany ranking ze zmywarkami do naczyń do gastronomii ProfiChef w niskiej cenie jest aktualny na kwiecień 2024.

1 # Zmywarka gastronomiczna do szkła ProfiChef PCZ-02035 (5903714900107)

Zmywarka gastronomiczna do szkła ProfiChef PCZ-02035 (5903714900107) Najniższa Cena Online Zmywarka gastronomiczna do szkła ProfiChef PCZ-02035 z funkcją wyparzania asygnowana do mycia szklanek, kieliszków, pokali itp. W zmywarce osiągalne jest także umycie talerzyków i sztućców. Prześwit zezwala na mycie szklanek/kieliszków o maksymalnej wysokości 25 cm. proces mycia wynosi 120 s. Tłoczona wanna ze stali rdzoodpornej gwarantuje utrzymanie czystości na stosownym poziomie. Górne ramiona płuczące i dolne przemywające i płuczące wytworzone ze stali rdzoodpornej zapewniają właściwą jakość mycia i wyparzania. Urządzenie wykonane jest ze stali rdzoodpornej, co gwarantuje utrzymanie najwyższych standardów higieny. Zaleca się podmianę wody w komorze przemywającej co 25 cykli albo raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej sprawnego zastosowania wody w komorze przemywającej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki do naczyń PCZ-02035 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu myjącego kosze o wymiarach 35x35 cm: 2 kosze na szkło o rozmiarach 35x35 cm grzebień na talerzyki pojemnik na sztućce kabel zasilający przewody zasilania wodą i odpływu zastosowanie mistrzowskiej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) gwarantuje prędkie mycie pokaźnej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy równocześnie czas jak i pieniądze przez co jej zakup zwraca się w niedługim czasie. wykonano w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu fachowych środków chemicznych przeznaczonych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W przypadku odpływu ściekowego w pomieszczeniu umieszczonego powyżej podłogi należy zamówić zmywarkę z pompą odpływu. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu.Towar na zamówienie
  • Producent ProfiChef 

2 # Zmywarka gastronomiczna do szkła ProfiChef PCZ-02040 (5903714900114)

Zmywarka gastronomiczna do szkła ProfiChef PCZ-02040 (5903714900114) Najniższa Cena Online Zmywarka gastronomiczna do szkła ProfiChef PCZ-02040 z funkcją wyparzania asygnowana do mycia szklanek, kieliszków, pokali itp. W zmywarce możliwe jest także umycie talerzyków i sztućców. Prześwit umożliwia mycie szklanek/kieliszków o maksymalnej wysokości do 30 cm. proces mycia wynosi 120 s. Orientacyjna skuteczność - do 30 koszy na godz. Tłoczona wanna ze stali rdzoodpornej gwarantuje utrzymanie czystości na optymalnym poziomie. Górne ramiona płuczące oraz dolne przemywające i płuczące wyprodukowane ze stali nierdzewnej zapewniają właściwą jakość mycia i wyparzania. Urządzenie wyprodukowane jest ze stali rdzoodpornej, co zapewnia utrzymanie najwyższych standardów higieny. Zaleca się zamianę wody w komorze myjącej co 25 cykli albo raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej produktywnego zastosowania wody w komorze przemywającej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki do naczyń PCZ-02040 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu myjącego kosze: 2 kosze na szkło o rozmiarach 40x40 cm grzebień na talerzyki pojemnik na sztućce kabel zasilający przewody zasilania wodą i odpływu użycie profesjonalnej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) gwarantuje szybkie mycie dużej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy zarówno czas jak i pieniądze poprzez co jej zakup zwraca się w niedługim czasie. wyprodukowano w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu mistrzowskich środków chemicznych asygnowanych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W sytuacji odpływu ściekowego w pomieszczeniu umieszczonego powyżej podłogi należy zamówić zmywarkę z pompą odpływu. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu.Towar na zamówienie
  • Producent ProfiChef 

3 # Profichef Zmywarka gastronomiczna do naczyń pcz-02050

Profichef Zmywarka gastronomiczna do naczyń pcz-02050 Najniższa Cena Online Zmywarka gastronomiczna do naczyń ProfiChef PCZ-02050 z funkcją wyparzania przeznaczona do mycia szkła, talerzy i sztućców. Prześwit zezwala na mycie talerzy o maksymalnej średnicy 35 cm. Zmywarka ma 2 cykle mycia: 90 i 120 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 85-90ºC. Sterowany elektronicznie dozownik środka myjącego i płuczącego. System thermostop - uruchomienie mycia po osiągnięciu temperatury. Tłoczona wanna ze stali i filtry wanny wytwarzane ze stali nierdzewnej zapewniają utrzymanie czystości na słusznym poziomie. Górne i dolne ramiona myjące oraz płuczące produkowane ze stali nierdzewnej zapewniają właściwą jakość mycia i wyparzania. Urządzenie wykonane jest ze stali rdzoodpornej, co zapewnia utrzymanie najwyższych standardów higieny. W wyposażeniu 2 kosze (na talerze i płaski) tworzone z odpornego, wysokiej jakości tworzywa i koszyczek na sztućce. Zaleca się podmianę wody w komorze myjącej co 25 cykli lub 2 razy dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej sprawnego użycia wody w komorze przemywającej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki do naczyń PCZ-02050 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego kosze o rozmiarach 50x50 cm: uniwersalny płaski kosz na 12/18 talerzy pojemnik na sztućce przewód zasilający przewody zasilania wodą i odpływu użycie profesjonalnej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zagwarantuje prędkie mycie szerokiej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy jednocześnie czas jak i pieniądze poprzez co jej zakup zwraca się w krótkim czasie. wytwarzano w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu mistrzowskich środków chemicznych dedykowanych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W przypadku odpływu ściekowego w pomieszczeniu umieszczonego powyżej podłogi należy zamówić zmywarkę z pompą odpływu. Podwyższoną jakość mycia, a także ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu. W super cenie przystępne tylko 3 szt.
  • Producent ProfiChef 

4 # Profichef Zmywarka gastronomiczna do naczyń pcz-02052 (5903714900145)

Profichef Zmywarka gastronomiczna do naczyń pcz-02052 (5903714900145) Najniższa Cena Online Zmywarka gastronomiczna do naczyń ProfiChef PCZ-02052 z funkcją wyparzania przeznaczona do mycia szkła, talerzy i sztućców. Prześwit umożliwia mycie talerzy o maksymalnej średnicy 35 cm. Zmywarka ma 2 cykle mycia: 90 i 120 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 85-90ºC. Sterowany elektronicznie dozownik środka przemywającego i płuczącego. System thermostop - uruchomienie mycia po osiągnięciu temperatury. Tłoczona wanna ze stali oraz filtry wanny stworzone ze stali rdzoodpornej gwarantują utrzymanie czystości na optymalnym poziomie. Górne i dolne ramiona przemywające, a także płuczące stworzone ze stali nierdzewnej zapewniają właściwą jakość mycia i wyparzania. Urządzenie wytwarzane jest ze stali rdzoodpornej, co zagwarantuje utrzymanie najwyższych standardów higieny. W wyposażeniu 2 kosze (na talerze i płaski) wytwarzane z odpornego, wysokiej jakości tworzywa oraz koszyczek na sztućce. Zaleca się zamianę wody w komorze przemywającej co 25 cykli lub 2 razy dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej efektywnego użycia wody w komorze przemywającej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki do naczyń PCZ-02052 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu myjącego kosze o rozmiarach 50x50 cm: uniwersalny płaski kosz na 12/18 talerzy pojemnik na sztućce przewód zasilający przewody zasilania wodą i odpływu zastosowanie mistrzowskiej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) gwarantuje prędkie mycie znacznej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy równocześnie czas jak i pieniądze przez co jej zakup zwraca się w krótkim czasie. wytworzono w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu mistrzowskich środków chemicznych asygnowanych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W przypadku odpływu ściekowego w pomieszczeniu umieszczonego powyżej podłogi należy zamówić zmywarkę z pompą odpływu. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu.Towar na zamówienie
  • Producent ProfiChef 

5 # Profichef Zmywarka gastronomiczna do naczyń pcz-02051 z pompą odpływu 230 v (5907602021875)

Profichef Zmywarka gastronomiczna do naczyń pcz-02051 z pompą odpływu 230 v (5907602021875) Najniższa Cena Online Zmywarka gastronomiczna do naczyń ProfiChef PCZ-02051 z pompą odpływu z funkcją wyparzania przeznaczona do mycia szkła, talerzy i sztućców. Prześwit zezwala na mycie talerzy o maksymalnej średnicy 35 cm. Zmywarka ma 2 cykle mycia: 90 i 120 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 85-90ºC. Sterowany elektronicznie dozownik środka przemywającego i płuczącego. System thermostop - uruchomienie mycia po osiągnięciu temperatury. Pompa odpływu zamontowana w zmywarce pozwala na jej wykorzystywanie w zmywalni, gdzie odpływ wody umieszczony jest powyżej podłogi. Użycie pompy spustowej jest bardzo komfortowe w sytuacji już istniejących lokali gastronomicznych, w których nie jest realne dokonywanie przeróbek sieci wodno-kanalizacyjnej w pomieszczeniu, gdzie umieszczona będzie zmywarka. Tłoczona wanna ze stali oraz filtry wanny zapewniają utrzymanie czystości na trafnym poziomie. Górne i dolne ramiona myjące i płuczące wyprodukowane ze stali rdzoodpornej zapewniają właściwą jakość mycia i wyparzania. Urządzenie wykonane jest ze stali rdzoodpornej, co gwarantuje utrzymanie najwyższych standardów higieny. W wyposażeniu 2 kosze (na talerze i płaski) wytworzone z niepodatnego, wysokiej jakości tworzywa i koszyczek na sztućce. Zaleca się wymianę wody w komorze przemywającej co 25 cykli lub 2 razy dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej sprawnego wykorzystania wody w komorze przemywającej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki do naczyń PCZ-02051 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego pompa odpływu kosze o rozmiarach 50x50 cm: uniwersalny płaski kosz na 12/18 talerzy pojemnik na sztućce kabel zasilający przewody zasilania wodą i odpływu użycie mistrzowskiej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) gwarantuje szybkie mycie wielkiej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy jednocześnie czas jak i pieniądze przez co jej zakup zwraca się w niedługim czasie. wyprodukowano w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu mistrzowskich środków chemicznych asygnowanych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu.Towar na zamówienie
  • Producent ProfiChef 

6 # Zmywarka gastronomiczna do naczyń pcz-02053 z pompą odpływu 400 v marki Profichef

Zmywarka gastronomiczna do naczyń pcz-02053 z pompą odpływu 400 v marki Profichef Najniższa Cena Online Zmywarka gastronomiczna do naczyń ProfiChef PCZ-02053 z pompą odpływu z funkcją wyparzania dedykowana do mycia szkła, talerzy i sztućców. Prześwit pozwala na mycie talerzy o maksymalnej średnicy 35 cm. Zmywarka ma 2 cykle mycia: 90 i 120 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 85-90ºC. Sterowany elektronicznie dozownik środka przemywającego i płuczącego. System thermostop - uruchomienie mycia po osiągnięciu temperatury. Pompa odpływu zamontowana w zmywarce pozwala na jej użytkowanie w zmywalni, gdzie odpływ wody umieszczony jest powyżej podłogi. Zastosowanie pompy spustowej jest szczególnie komfortowe w przypadku już istniejących lokali gastronomicznych, w których nie jest możliwe dokonywanie przeróbek sieci wodno-kanalizacyjnej w pomieszczeniu, gdzie umieszczona będzie zmywarka. Tłoczona wanna ze stali , a także filtry wanny wytworzone ze stali nierdzewnej zapewniają utrzymanie czystości na słusznym poziomie. Górne i dolne ramiona myjące, a także płuczące stworzone ze stali nierdzewnej zapewniają właściwą jakość mycia i wyparzania. Urządzenie produkowane jest ze stali nierdzewnej, co zagwarantuje utrzymanie najwyższych standardów higieny. W wyposażeniu 2 kosze (na talerze i płaski) tworzone z wytrzymałego, wysokiej jakości tworzywa i koszyczek na sztućce. Zaleca się wymianę wody w komorze myjącej co 25 cykli lub 2 razy dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej produktywnego użycia wody w komorze przemywającej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki do naczyń PCZ-02053 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu myjącego pompa odpływu kosze o wymiarach 50x50 cm: uniwersalny płaski kosz na 12/18 talerzy pojemnik na sztućce kabel zasilający przewody zasilania wodą i odpływu wykorzystanie profesjonalnej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zagwarantuje prędkie mycie szerokiej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy zarówno czas jak i pieniądze poprzez co jej zakup zwraca się w niedługim czasie. wytwarzano w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu fachowych środków chemicznych przeznaczonych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu.Towar na zamówienie
  • Producent ProfiChef 

7 # Profichef Zmywarka gastronomiczna do naczyń smart pcz-03052

Profichef Zmywarka gastronomiczna do naczyń smart pcz-03052 Najniższa Cena Online Zmywarka gastronomiczna do naczyń ProfiChef SMART PCZ-03052 z funkcją wyparzania dedykowana do mycia szkła, talerzy i sztućców. Elektroniczne sterowanie. Prześwit zezwala na mycie talerzy o maksymalnej średnicy 35 cm. Przy zastosowaniu trafnego kosza możliwość mycia pojemników GN. Zmywarka ma 3 podstawowe cykle mycia: 90 i 120 i 180 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 60ºC (maksymalna temperatura 65oC), natomiast wyparzanie – w temperaturze do 92ºC. Orientacyjna efektywność: 40/30/20 koszy na godz. Panel sterowania daje możliwość ustawienia wielu funkcji: dobór języka komunikatów na wyświetlaczu. Wyświetlanie temperatury pracy zmywarki. Możliwość aktywacji sygnału dźwiękowego po zakończeniu procesu mycia. Możliwość ustawienia samoczynnego zmywania po zamknięciu drzwi. Wyświetlanie sumy wszystkich cykli mycia zmywarki. Aktywacja dozowników płynów przemywającego i płuczącego. Możliwość ustawienia 4 programów mycia, z ustawieniem czasu cyklu, temperatury wody w zbiorniku (maksymalnie 65oC) i bojlerze (maksymalnie 92oC), prędkości dozowania detergentów: 1. Czas procesu: 60-540 s 2. Czas procesu: 0-540 s 3. Czas cyklu: 60-540 s 4. Czas cyklu: 60-720 s (intensywny) ustawienia wymuszenia częstotliwości zamiany wody po określonej liczbie cykli Funkcja Termostop komory mycia i bojlera - zapewnia mycie w ustawionej temperaturze (proces nie zapoczątkuje się, jeśli temperatura wody w zbiorniku/bojlerze jest poniżej ustawionej wartości). Funkcja samoczyszczenia - automatyczne czyszczenie komory mycia na koniec dnia po całkowitym opróżnieniu za pomocą gorącej wody z bojlera. SoftStart - łagodny start dysz myjących, które nie rotują od razu z maksymalną prędkością, zabezpiecza szkło przed zniszczeniem. Pompa odpływu zamontowana w zmywarce pozwala na jej stosowanie w zmywalni, gdzie odpływ wody umieszczony jest powyżej podłogi. Wykorzystanie pompy spustowej jest istotnie wygodne w przypadku już istniejących lokali gastronomicznych, w których nie jest realne dokonywanie przeróbek sieci wodno-kanalizacyjnej w pomieszczeniu, gdzie umieszczona będzie zmywarka. Tłoczona wanna ze stali i filtry wanny gwarantują utrzymanie czystości na słusznym poziomie. Górne i dolne ramiona myjące oraz płuczące wytwarzane ze stali nierdzewnej gwarantują właściwą jakość mycia i wyparzania. Urządzenie tworzone jest ze stali nierdzewnej, co gwarantuje utrzymanie najwyższych standardów higieny. W wyposażeniu 2 kosze (na talerze i płaski) wykonane z opornego, wysokiej jakości tworzywa i koszyczek na sztućce Zaleca się podmianę wody w komorze przemywającej co 25 cykli albo 2 razy dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej skutecznego wykorzystania wody w komorze myjącej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki do naczyń PCZ-03052 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu myjącego kosze o rozmiarach 50x50 cm: uniwersalny płaski kosz na 12/18 talerzy pojemnik na sztućce przewód zasilający przewody zasilania wodą i odpływu wykonano w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu profesjonalnych środków chemicznych przeznaczonych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W przypadku odpływu ściekowego w pomieszczeniu umieszczonego powyżej podłogi należy zamówić zmywarkę z pompą odpływu. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu. Towar na zamówienie.
  • Producent ProfiChef 

8 # Zmywarka gastronomiczna do naczyń ProfiChef SMART PCZ-03053 z pompą odpływu 400 V (5907602028058)

Zmywarka gastronomiczna do naczyń ProfiChef SMART PCZ-03053 z pompą odpływu 400 V (5907602028058) Najniższa Cena Online Zmywarka gastronomiczna do naczyń ProfiChef SMART PCZ-03053 z pompą odpływu, z funkcją wyparzania asygnowana do mycia szkła, talerzy i sztućców. Elektroniczne sterowanie. Prześwit umożliwia mycie talerzy o maksymalnej średnicy 35 cm. Przy zastosowaniu adekwatnego kosza możliwość mycia pojemników GN. Zmywarka ma 3 podstawowe cykle mycia: 90 i 120 i 180 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 60ºC (maksymalna temperatura 65oC), natomiast wyparzanie – w temperaturze do 92ºC. Orientacyjna wydajność: 40/30/20 koszy na godz. Panel sterowania daje możliwość ustawienia wielu funkcji: dobór języka komunikatów na wyświetlaczu. Wyświetlanie temperatury pracy zmywarki. Możliwość aktywacji sygnału dźwiękowego po zakończeniu procesu mycia. Możliwość ustawienia automatycznego zmywania po zamknięciu drzwi. Wyświetlanie sumy wszelkich cykli mycia zmywarki. Aktywacja dozowników płynów przemywającego i płuczącego. Możliwość ustawienia 4 programów mycia, z ustawieniem czasu cyklu, temperatury wody w zbiorniku (maksymalnie 65oC) i bojlerze (maksymalnie 92oC), prędkości dozowania detergentów: 1. Czas procesu: 60-540 s 2. Czas cyklu: 0-540 s 3. Czas procesu: 60-540 s 4. Czas cyklu: 60-720 s (intensywny) ustawienia wymuszenia częstotliwości wymiany wody po określonej liczbie cykli Funkcja Termostop komory mycia i bojlera - zagwarantuje mycie w ustawionej temperaturze (cykl nie rozpocznie się, jeśli temperatura wody w zbiorniku/bojlerze jest poniżej ustawionej wartości). Funkcja samoczyszczenia - automatyczne czyszczenie komory mycia na koniec dnia po całkowitym opróżnieniu za pomocą gorącej wody z bojlera. SoftStart - łagodny start dysz przemywających, które nie rotują od razu z maksymalną prędkością, zabezpiecza szkło przed zniszczeniem. Pompa odpływu zamontowana w zmywarce umożliwia jej stosowanie w zmywalni, gdzie odpływ wody umieszczony jest powyżej podłogi. Użycie pompy spustowej jest szczególnie komfortowe w przypadku już istniejących lokali gastronomicznych, w których nie jest osiągalne dokonywanie przeróbek sieci wodno-kanalizacyjnej w pomieszczeniu, gdzie umieszczona będzie zmywarka. Tłoczona wanna ze stali oraz filtry wanny zapewniają utrzymanie czystości na adekwatnym poziomie. Górne i dolne ramiona myjące, a także płuczące tworzone ze stali rdzoodpornej gwarantują właściwą jakość mycia i wyparzania. Urządzenie wykonane jest ze stali nierdzewnej, co gwarantuje utrzymanie najwyższych standardów higieny. W wyposażeniu 2 kosze (na talerze i płaski) tworzone z opornego, wysokiej jakości tworzywa oraz koszyczek na sztućce Zaleca się podmianę wody w komorze przemywającej co 25 cykli albo 2 razy dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej sprawnego zastosowania wody w komorze myjącej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki do naczyń PCZ-03053 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu myjącego kosze o wymiarach 50x50 cm: uniwersalny płaski kosz na 12/18 talerzy pojemnik na sztućce kabel zasilający przewody zasilania wodą i odpływu wyprodukowano w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu fachowych środków chemicznych dedykowanych do zmywarek przemysłowych. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu.Towar na zamówienie
  • Producent ProfiChef 

9 # Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa ProfiChef PCZ-02100 (5907602021882)

Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa ProfiChef PCZ-02100 (5907602021882) Najniższa Cena Online Gastronomiczna zmywarka kapturowa do naczyń ProfiChef PCZ-01100 z funkcją wyparzania przeznaczona do mycia typu naczyń w obszernych lokalach gastronomicznych. Wysokość drzwi 42 cm umożliwia mycie tac i pojemników GN i talerzy i półmisków o obfitych średnicach - maksymalnie o średnicy 42 cm. Mycie naczyń w zmywarce odbywa się w temperaturze około 60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 85-90ºC. 2 cykle mycia: 90 i 120 s. Wskaźniki temperatury pracy bojlera i wanny myjącej. Możliwość samoczynnego rozpoczęcia/zatrzymania procesu mycia przez zamknięcie/otwarcie kaptura. Zmywarka kapturowa PCZ-01100 może być zasilana zarówno ciepłą jak i zimna wodą (10-50º C). Wykonanie zmywarki ze stali rdzoodpornej zapewnia utrzymanie najwyższych standardów higieny oraz ułatwia utrzymanie jej w czystości. Dysze myjące i płuczące stworzone ze stali nierdzewnej. Tłoczona wanna i filtry wanny tworzone ze stali rdzoodpornej upraszczają utrzymanie czystości. Zaleca się zamianę wody w komorze myjącej zmywarki co 20-30 cykli lub raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). Zaleca się jednak opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie w celu bardziej efektywnego zastosowania wody w komorze przemywającej. Wyposażenie typowe zmywarki kapturowej PCZ-01100: dozownik płynu nabłyszczającego dozownik płyny przemywającego 2 kosze na 12/18 talerzy 50x50 cm kosz płaski na szkło 50x50 cm 2 pojemniki na sztućce użycie mistrzowskiej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) gwarantuje szybkie mycie dużej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy jednocześnie czas jak i pieniądze przez co jej zakup zwraca się w krótkim czasie. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu fachowych środków chemicznych przeznaczonych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W sytuacji odpływu ściekowego w pomieszczeniu umieszczonego powyżej podłogi należy zamówić zmywarkę z pompą odpływu. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu.
  • Producent ProfiChef 

10 # Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa z pompą odpływu pcz-02101 marki Profichef

Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa z pompą odpływu pcz-02101 marki Profichef Najniższa Cena Online Gastronomiczna zmywarka kapturowa do naczyń ProfiChef PCZ-02101 z funkcją wyparzania przeznaczona do mycia typu naczyń w wielkich lokalach gastronomicznych. Wysokość drzwi 42 cm pozwala na mycie tac i pojemników GN i talerzy i półmisków o wielkich średnicach - maksymalnie o średnicy 42 cm. Mycie naczyń w zmywarce odbywa się w temperaturze około 60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 85-90ºC. 2 cykle mycia: 90 i 120 s. Wskaźniki temperatury pracy bojlera i wanny przemywającej. Możliwość automatycznego rozpoczęcia/zatrzymania cyklu mycia przez zamknięcie/otwarcie kaptura. Zmywarka kapturowa PCZ-01101 może być zasilana zarówno ciepłą jak i zimna wodą (10-50º C). Wykonanie zmywarki ze stali nierdzewnej gwarantuje utrzymanie najwyższych standardów higieny oraz ułatwia utrzymanie jej w czystości. Dysze przemywające i płuczące tworzone ze stali nierdzewnej. Tłoczona wanna i filtry wanny tworzone ze stali nierdzewnej ułatwiają utrzymanie czystości. Zaleca się zamianę wody w komorze przemywającej zmywarki co 20-30 cykli lub raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). Zaleca się jednak opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie w celu bardziej wydajnego zastosowania wody w komorze myjącej. Wyposażenie charakterystyczne zmywarki kapturowej PCZ-02101: dozownik płynu nabłyszczającego dozownik płyny myjącego pompa odpływu 2 kosze na 12/18 talerzy 50x50 cm kosz płaski na szkło 50x50 cm 2 pojemniki na sztućce zastosowanie mistrzowskiej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) gwarantuje szybkie mycie wielkiej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy jednocześnie czas jak i pieniądze przez co jej zakup zwraca się w krótkim czasie. produkowano w UE. Uwaga: Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu mistrzowskich środków chemicznych asygnowanych do zmywarek przemysłowych. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody. Warunkiem 24-miesięcznej gwarancji jest wykonanie płatnego przeglądu urządzenia po 12 miesiącach od jego zakupu.Towar na zamówienie
  • Producent ProfiChef 

Podobne zestawienia ze zmywarkami do naczyń i sztućców:


Podsumowanie, czyli jaka zmywarka gastronomiczna ProfiChef najlepsza?

Aktualizacja zestawienia – kwiecień 2024.


Najchętniej wybierane zmywarki gastronomiczne ProfiChef ★ Nasze TOP3 ★


Najtańsze zmywarki gastronomiczne ProfiChef ★ Nasze TOP3 ★


Podobne zestawienia ze zmywarkami do naczyń i sztućców:


Dobre zmywarki gastronomiczne ★ Zestawienie kwiecień 2024 ★

Nadal bez zmywarki do naczyń i sztućców? Powyższe zestawienia nie były satysfakcjonujące? Polecamy zatem poniższy ranking dobrych profesjonalnych zmywarek do gastronomii.


Krótkie FAQ o zmywarkach gastronomicznych ProfiChef

#1 Gdzie szukać opinii o zmywarkach gastronomicznych ProfiChef?

Zawarte w rankingach informacje ze zmywarkami do naczyń do gastronomii ProfiChef odświeżamy na bieżąco, wraz ze specyfikacją techniczną oraz opiniami userów.

#2 Jaka zmywarka gastronomiczna ProfiChef najlepsza? Którą wybrać?

Poszukując informacji o dobrych zmywarkach gastronomicznych ProfiChef warto zapoznać się z powyższymi zestawieniami, opartymi na opiniach i doświadczeniach konsumentów.

#3 Jakie zmywarki gastronomiczne ProfiChef są najchętniej polecane?

Przygotowane zestawienia ze zmywarkami do naczyń do gastronomii ProfiChef zostały opracowane w oparciu o dane ze sklepów internetowych, na podstawie zainteresowań Użytkowników. Najlepsze w rankingach zmywarek gastronomicznych ProfiChef to produkty chętnie polecane.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *