Ranking gastronomicznych pieców do pizzy do 50000 zł – Nasze TOP10 z piecami do pizzy gastronomicznymi do 50000 zł!

Poszukujesz odpowiedniego pieca do pizzy? Polecamy nasze zestawienia z piecami do pizzy gastronomicznymi do 50000 zł, które są aktualizowane na bieżąco (Ostatnia aktualizacja – kwiecień 2024).

Zachęcamy również do wyrażania opinii na temat dostępnych w rankingach gastronomicznych pieców do pizzy do 50000 zł.


Najlepsze gastronomiczne piece do pizzy do 50000 zł ★ Ranking TOP10 kwiecień 2024 ★

Poniżej prezentujemy, jaki gastronomiczny piec do pizzy do 50000 zł był najchętniej wybierany przez Konsumentów. Przygotowany ranking z piecami do pizzy gastronomicznymi do 50000 zł jest aktualny na kwiecień 2024.

1 # Piec do pizzy 2-komorowy Ideck 105.105 elektryczny | MORETTI FORNI MFID105.105D

Piec do pizzy 2-komorowy Ideck 105.105 elektryczny | MORETTI FORNI MFID105.105D Najniższa Cena Online Elektroniczny 2-komorowy piec do pizzy Ideck 105.105 marki Moretti Forni. Stworzony ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych komponentów cieplnych wyśmienite i równomierne pieczenie. Piec gwarantuje perfekcyjne pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów. Charakteryzuje się genialnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Polecany przede wszystkim w pizzeriach, jak także innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach. atrybuty artykułu: technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczeni technika Dual-Power™ sterowanie mocą: dla świetnego wypieku pizzy i produktów z użyciem drożdży technika Smart-Baking®: procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze opatentowany perforowany szamot gwarantujący znakomitą cyrkulację powietrza pod pizzą Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C Sterowanie elektroniczne. Możliwość dokupienia: okapu podstaw podstawy z prowadnicami na kołach podstawa z komorą rozrostu. uzupełniające dane przystępne w Dziale Handlowym. Uwaga: artykuł na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia posiadają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

2 # Piec do pizzy 1-komorowy S100 z okapem i bazą | MORETTI FORNI MFS100M

Piec do pizzy 1-komorowy S100 z okapem i bazą | MORETTI FORNI MFS100M Najniższa Cena Online Piec do pizzy 1-komorowy S100 evolution z okapem i bazą producenta Moretti Forni. SeriaS evolution cechuje się „wykończeniem STALOWYM” o czystym i wytwornym wyglądzie, poręcznym w użyciu i funkcjonalnym we wszystkich swoich funkcjach. Drzwi świetnie wyważone, proste w obsłudze, bez obciążenia dla operatora. Obszerne szkło zagwarantuje doskonałą widoczność podczas pieczenia. Zaimplementowano specjalny materiał izolacyjny o wysokiej gęstości, zatrzymując ciepło w piecu. cechy produktu: Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w najróżniejszych lokalizacjach. Adaptive-Power Technology - personalizuje proces pieczenia według towaru. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie. Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia Multi-Timer® Technology - monitoruje czas w 6 obszarach pieczenia Fource® Technology - umożliwia zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu dostępnej mocy i nadzwyczajnej produktywności pieczenia. Dzięki temu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do adekwatnej mocy. Gwarantuje na dodatek uzupełniające 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w liniiS Split-Booster® Technology - pozwala na rozszerzenie o 20% mocy góry i dołu Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Power-Booster Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania artykułu Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu prostego i wydajnego usunięcia wszystkich pozostałości tłuszczu i brudu z powierzchni pieczenia Half-Load Technology - pozwala na wykorzystanie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując komponenty grzewcze z przodu pieca. Zmniejsza się tym samym zużycie energii posiada moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System). Możliwość dokupienia podstaw. uzupełniające dane dostępne w Dziale Handlowym. Uwaga: produkt na zamówienie. Czas kryteria ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie mają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

Podobne zestawienia z piecami do pizzy:


Najtańsze gastronomiczne piece do pizzy do 50000 zł ★ Ranking TOP10 kwiecień 2024 ★

Poniżej prezentujemy, jaki gastronomiczny piec do pizzy do 50000 zł jest aktualnie najtańszy. Przygotowany ranking z piecami do pizzy gastronomicznymi do 50000 zł (bardzo tanie propozycje) jest aktualny na kwiecień 2024.

3 # Piec 1-komorowy do pizzy, elektryczny 11,8kw, 1180x1180x(h)138 mm, 4xØ500 mm marki Diamond

Piec 1-komorowy do pizzy, elektryczny 11,8kw, 1180x1180x(h)138 mm, 4xØ500 mm marki Diamond Najniższa Cena Online Piec 1-komorowy do pizzy, elektryczny 11,8kW, 1180x1180x(h)138 mm, 4xØ500 mm Komora 1180x1180x(h)138 mm (11,8 kW) 8 pizzy o średnicy 350 mm (albo) 4 pizze o średnicy 500 mm. 2 piece z możliwością nałożenia na siebie (8+8). Komora wyprodukowana ze stali rdzoodpornej, z podłogą z kamienia ogniotrwałego. Elektryczny otwór wentylacyjny „aura" z wewnętrznym oświetleniem dymu i pary. Oświetlenie wewnętrzne wpuszczane w sytuacji wysokich temperatur. Drzwi „z przeciwwagą" z „panoramicznym" oknem ze szkła bezpiecznego. Ogrzewanie przez pancerne wytrzymałiki ze stali rdzoodpornej umieszczone pod podstawą i na sklepieniu piekarnika, z łukiem stworzonym ze stali nierdzewnej, by zapobiec spadkowi temperatury po otwarciu drzwiczek. „Niezależny" i zdejmowany panel sterowania dla łatwej obsługi posprzedażowej, z wentylatorem chłodzącym. Postępowa koncepcja w stali rdzoodpornej. Wysokokapacytowy piekarnik, nieznacznej wielkości, umieszczony w rogu. Panel sterowania z klawiszami dotykowymi, regulacją elektroniczną, cyfrowym wyświetlaczem, 2 przełącznikami, umożliwiającymi niezależne sterowanie mocą wewnątrz komory i na dole. Możliwość zaprogramowania czasu obracania piekarnika z odliczaniem, dźwiękowe ostrzeżenie o zakończeniu gotowania. Wymiennik ciepła, specyficzne urządzenie, które zezwala na oszczędzanie energii przez użycie zebranego ciepła pod dnem. --//--CharakterystykaRodzaj Piec komorowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 11,8 Napięcie 230V Częstotliwość 50 Hz, 60 Hz ilość komór 1 rozmiary komory 1180x1180x(h)138mm liczba pizz 4 Średnica pizzy 50 cm MateriałyMateriał Stal nierdzewna rozmiaryGłębokość (mm) 1639 Szerokość (mm) 1445 Wysokość (mm) 430
  • Producent Diamond 

4 # Diamond Piec 1-komorowy do pizzy, gazowy 24,5kw, 1080x1080x(h)185 mm, 4xØ500 mm

Diamond Piec 1-komorowy do pizzy, gazowy 24,5kw, 1080x1080x(h)185 mm, 4xØ500 mm Najniższa Cena Online Piec 1-komorowy do pizzy, gazowy 24,5kW, 1080x1080x(h)185 mm, 4xØ500 mm Komora: 1080x1080x(h)185 mm (24,5 kW), średnica 9 pizz. 350 mm (albo) 4 pizze o średnicy. 500 mm. Zdolność produkcyjna: 72 do 81 pizzy na godzinę (średnica 350 mm) albo 32 do 36 pizzy na godzinę (średnica 500 mm). 2 piece sztaplowane (9 + 9). Komora ze stali nierdzewnej, podstawa z kamienia ogniotrwałego, izolacja z grubej wełny mineralnej. „Ura" do odprowadzania dymu i pary. Podwójne wpuszczane oświetlenie wewnętrzne „wysokie T°". Powrót drzwi za pomocą sprężyny, klamka ze stali rdzoodpornej na całej długości drzwi, okno „panoramiczne" ze szkła bezpiecznego, pokryte szybą zabezpieczającą przed nagrzewaniem, uszczelka z włókna szklanego ceramicznego. Elektroniczne sterowanie zaworami ze świecą zapłonową i urządzeniami zabezpieczającymi. Łuk ze stali rdzoodpornej zapobiegający spadkowi temperatury podczas otwierania drzwi. Termostat bezpieczeństwa w standardzie. Niezależny i wyjmowany panel sterowania z podwójnym wyświetlaczem cyfrowym (temperatura wybrana i rzeczywista), prosta obsługa, wentylator chłodzący. Urządzenia wytworzone są zgodnie z obowiązującymi normami CE. Atuty: Piecyk łączący wydajność i oszczędności. Panel sterowania z wrażliwymi klawiszami, elektroniczną regulacją termostatu (450°C), cyfrowym wyświetlaczem. System ogrzewania gazowego, dolna część jest podgrzewana poprzez kondukcję dzięki wymiennikom ciepła ze stali rdzoodpornej, zasilane poprzez 4 palniki, umieszczone w komorze spalania, a sama komora jest podgrzewana przez konwekcję. Odzyskiwacz ciepła, unikalne urządzenie pozwalające na oszczędzanie energii poprzez użycie ciepła zgromadzonego pod piecem. --//--CharakterystykaRodzaj Piec komorowy Zasilanie Gazowe Moc gazowa (kW) 24,5 Napięcie 230V Częstotliwość 50Hz Temperatura maksymalna (°C) 450 ilość komór 1 wymiary komory 1080x1080x(h)185mm ilość pizz 4 Średnica pizzy 50 cm produktywność 36 pizz Ø50 cmm/h MateriałyMateriał Stal nierdzewna wymiaryGłębokość (mm) 1480 Szerokość (mm) 1590 Wysokość (mm) 760
  • Producent Diamond 

6 # Piec 1-komorowy do pizzy z okapem i bazą, elektryczny 5,1 kw, 890x1460x710 mm, 2xØ450 mm, marki Moretti forni

Piec 1-komorowy do pizzy z okapem i bazą, elektryczny 5,1 kw, 890x1460x710 mm, 2xØ450 mm, marki Moretti forni Najniższa Cena Online Piec 1-komorowy do pizzy z okapem i bazą, elektryczny 5,1 kW, 890x1460x710 mm, 2xØ450 mm, MORETTI FORNISeriaS to najmocniej progresywne i konfigurowalne piece statyczne na świecie do rewelacyjnego pieczenia pizzy, chleba i produktów cukierniczych. Gwarantują oszczędność energii choćby do 35% w stosunku do innych pieców Moretti Forni i wzrost szybkości pieczenia o 20% dzięki progresywnej technice Eco®SmartBaking. Zaprojektowane w celu optymalizacji zużycia energii i ograniczeniu wpływu na środowisko. SeriaS zawsze osiąga doskonały wynik pieczenia: maksymalna wszechstronność i nieszablonowa łatwość zastosowania. Oszczędzanie energii i łatwość zastosowania są podstawą filozofii projektowania Moretti Forni. Przy przeciętnej oszczędności energii wynoszącej ponad 35%, SeriaS jest statycznym piecem elektrycznym o najniższym zużyciu energii na świecie. Najlepszy w swojej kategorii pod względem jakości pieczenia, zużycia energii i sprawności. Wszystkie jego technologie zostały zaprojektowane w celu maksymalizacji produktywności. Jego budowa została zaprojektowana tak, by maksymalnie ograniczyć zużycie energii: • zarówno rozszerzona grubość izolacji wykonanej ze specjalnego materiału izolacyjnego o wysokiej gęstości, jak i trójkanałowe cięcia cieplne utrzymują ciepło w środku pieca, uniemożliwiając jego wydostawaniu się na zewnątrz, • grube drzwi zaprojektowane tak, aby zminimalizować utratę ciepła, świetną widoczność wnętrza i kontrolę pieczenia bez konieczności częstego otwierania, • specjalne płyty ogniotrwałe ograniczają bezwładność cieplną: ciepło przepływa szybciej i jest odpowiednio rozprowadzane po produkcie, Kontrola elektroniczna w liniiS reprezentuje najlepszą technologię Moretti Forni: ponad 70-letnie doświadczenie firmy w pieczeniu i najistotniej progresywne technologie elektroniczne, które zostały zastosowane w liniiS
  • Producent Moretti Forni 

9 # Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 7,9kW, Ø400 mm

Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 7,9kW, Ø400 mm Najniższa Cena Online Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 7,9kW, Ø400 mm wymiary wewnętrzne 400x580x(h)95. Produkcja pizzy na godzinę: od Ø 150 mm „80 gr." = 145 pizzy, do Ø 400 mm „585 gr." = 21 pizzy (czas gotowania 3,5 do 4 minut). Na zamówienie: podstawa ze stali nierdzewnej na kółkach skrętnych (z hamulcami) (patrz SFTEV40/58-N). Możliwość łączenia maksymalnie 3 piekarników tego samego modelu. Produkowany w pełni ze stali nierdzewnej AISI 304, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Tunel do gotowania: elektroniczna regulacja temperatury i prędkości podmiany ciepła. Szybkie osiągnięcie temperatury, nietrudny dostęp w celu konserwacji. Maksymalna temperatura 320°C. Ogrzewanie elektryczne: niezależna regulacja mocy (wysoka i niska). Elektroniczny „cyfrowy" panel sterowania dostępny od przodu, z możliwością zarządzania 6 programami pieczenia, nietrudny i prędki w obsłudze posprzedażowej. Atuty: rewelacyjne do ciągłego pieczenia pizz, tostów, ciast, rogalików, lasagne itp. Unikatowy patent Diamond© pozwala na jednolite rozprowadzenie przepływu gorącego powietrza, umożliwiając gotowanie przy niższej temperaturze konwencjonalne piekarniki, co daje ulepszoną jakość gotowania i oszczędność energii. --//--CharakterystykaRodzaj Piec taśmowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 7,9 Napięcie 230V Częstotliwość 50Hz Temperatura maksymalna (°C) 320 liczba komór 1 Średnica pizzy 40 cm wydajność 21 pizz Ø40 cmm/h informacje dopełniające Możliwość ustawienia w stos do 3 pieców tego samego modelu MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali nierdzewnej AISI 304 rozmiaryGłębokość (mm) 1300 Szerokość (mm) 980 Wysokość (mm) 1060 Głębokość wewnętrzna (mm) 400 Szerokość wewnętrzna (mm) 580 Wysokość węwnetrzna (mm) 95
  • Producent Diamond 

10 # Diamond Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 7,9kw, Ø400 mm

Diamond Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 7,9kw, Ø400 mm Najniższa Cena Online Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 7,9kW, Ø400 mm rozmiary wewnętrzne: 400x580x(h)95 Produkcja pizzy na godzinę: Ø 150 mm „80 gr." = 145 pizzy, do Ø 400 mm „585 gr." = 21 pizzy (czas pieczenia 3,5 do 4 minut) Na zamówienie: podstawa ze stali rdzoodpornej na kółkach (z hamulcami) (patrz SFTEV40/58-N). Możliwość sztaplowania do 3 piekarników tego samego modelu. Konstrukcja wewnętrzna i zewnętrzna ze stali rdzoodpornej AISI 304, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Tunel wypiekowy: elektroniczna regulacja temperatury i prędkości jazdy. Szybkie nagrzewanie, prosty dostęp w celu konserwacji. Maksymalna temperatura: 320°C. Ogrzewanie elektryczne: niezależna regulacja mocy (wysoka/niska). Elektroniczny „cyfrowy" panel sterowania dostępny od przodu, umożliwiający zarządzanie 6 programami pieczenia. Łatwy i prędki w obsłudze posprzedażnej. Zalety: genialne do ciągłego pieczenia pizz, tostów, ciast, rogalików, lasagne itp. Unikatowy patent Diamond© umożliwia jednolite rozprowadzenie przepływu gorącego powietrza, umożliwiając gotowanie przy niższej temperaturze konwencjonalne piekarniki, co daje lepszą jakość gotowania i oszczędność energii. --//--CharakterystykaRodzaj Piec taśmowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 7,9 Napięcie 230V; 400V Częstotliwość 50Hz Temperatura maksymalna (°C) 320 liczba komór 1 Średnica pizzy 40 cm produktywność 21 pizz Ø40 cm/h MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali rdzoodpornej AISI 304 wymiaryGłębokość (mm) 1300 Szerokość (mm) 980 Wysokość (mm) 1060 Głębokość wewnętrzna (mm) 400 Szerokość wewnętrzna (mm) 580 Wysokość węwnetrzna (mm) 95
  • Producent Diamond 

Podobne zestawienia z piecami do pizzy:


Podsumowanie, czyli jaki gastronomiczny piec do pizzy do 50000 zł najlepszy?

Aktualizacja zestawienia – kwiecień 2024.


Najchętniej wybierane gastronomiczne piece do pizzy do 50000 zł ★ Nasze TOP3 ★


Najtańsze gastronomiczne piece do pizzy do 50000 zł ★ Nasze TOP3 ★


Podobne zestawienia z piecami do pizzy:


Najlepsze piece do pizzy gastronomiczne ★ Zestawienie kwiecień 2024 ★

Nadal bez pieca do pizzy? Powyższe zestawienia nie były satysfakcjonujące? Polecamy zatem poniższy ranking chętnie wybieranych gastronomicznych pieców do pizzy.


Krótkie FAQ o gastronomicznych piecach do pizzy do 50000 zł

#1 Gdzie szukać opinii o gastronomicznych piecach do pizzy do 50000 zł?

Zawarte w rankingach informacje z piecami do pizzy gastronomicznymi do 50000 zł odświeżamy na bieżąco, wraz ze specyfikacją techniczną oraz opiniami użytkowników.

#2 Jaki gastronomiczny piec do pizzy do 50000 zł najlepszy? Który wybrać?

Poszukując informacji o dobrych gastronomicznych piecach do pizzy do 50000 zł warto zapoznać się z powyższymi zestawieniami, opartymi na opiniach i doświadczeniach konsumentów.

#3 Jakie gastronomiczne piece do pizzy do 50000 zł są najchętniej polecane?

Przygotowane zestawienia z piecami do pizzy gastronomicznymi do 50000 zł zostały opracowane w oparciu o dane ze sklepów online, na podstawie zainteresowań Konsumentów. Najlepsze w rankingach gastronomicznych pieców do pizzy do 50000 zł to produkty często polecane.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *