Ranking gastronomicznych pieców do pizzy do 100000 zł – Nasze TOP10 z piecami do pizzy gastronomicznymi do 100000 zł!

Szukasz odpowiedniego pieca do pizzy? Polecamy nasze zestawienia z piecami do pizzy gastronomicznymi do 100000 zł, które są aktualizowane na bieżąco (Ostatnia aktualizacja – kwiecień 2024).

Zachęcamy również do wyrażania opinii na temat dostępnych w rankingach gastronomicznych pieców do pizzy do 100000 zł.


Najlepsze gastronomiczne piece do pizzy do 100000 zł ★ Ranking TOP10 kwiecień 2024 ★

Poniżej prezentujemy, jaki gastronomiczny piec do pizzy do 100000 zł był najchętniej wybierany przez Kupujących. Przygotowany ranking z piecami do pizzy gastronomicznymi do 100000 zł jest aktualny na kwiecień 2024.

1 # Piec do pizzy neapolitańskiej | RESTOQUALITY AUGUSTO 9 E

Piec do pizzy neapolitańskiej | RESTOQUALITY AUGUSTO 9 E Najniższa Cena Online Piec do pizzy neapolitańskiej AUGUSTO 9 E producenta Zanolli. fachowy piec do przygotowywania pizzy neapolitańskiej. Łączy w sobie klasyczny wygląd z innowacyjną technologią. Piec opatentowany system AIR TRAP zapewniający maksymalną oszczędność energii. U wylotu pieca generuje się bateria powietrzna, utrzymująca gorące powietrze w środku komory pieca, co sprawia, iż nie ma konieczności zamykania drzwiczek. Piec cechuje wysoka oszczędność energii (do 30%) w porównaniu do pieców konkurencyjnych marek. Piec pomieści jednorazowo 9 pizz o śr. 33 cm. Piec posiada podwójną sondę temperatury oraz oddzielną kontrolę dla grzałki górnej i dolnej. Komora pieczenia została całkowicie wyłożona ogniotrwałą ceramiką. Dolna płyta ogniotrwała ma grubość 3 cm. Piec pozwala osiągnąć najwyższą temperaturę roboczą 500 °C w zaledwie 90 minut. Wspaniała izolacja ogranicza nagrzewanie się obudowy. U wlotu do komory znajduje się szeroki blat roboczy wykonany z postarzanego czarnego granitu. Piec ma komin z wyciągiem grawitacyjnym. W komorze pieca znajduje się oświetlenie LED. Piec sterowany jest elektronicznie. Piec można demontować na 5 przeróżnych części co ułatwia jego transport i montaż w lokalu. Piec posadowiony jest na podstawie z kółkami upraszczającej jego ustawienie i późniejsze przesuwanie. Obudowa wytwarzana jest ze stali rdzoodpornej domyślnie malowanej proszkowo na odcień miedziany. Inne barwy: czerwony, niebieski, zielony i biały. O możliwość zmiany koloru obudowy zapytaj sprzedawcę w Dziale Handlowym. Piece każdorazowo realizowane są na zamówienie klienta. Uwaga: Piec wykonany na zamówienie. Czas realizacji ustalany jest indywidualnie w zależności od ilości zamówień.
  • Producent RestoQuality 

2 # Restoquality Piec do pizzy neapolitańskiej | augusto 6 e

Restoquality Piec do pizzy neapolitańskiej | augusto 6 e Najniższa Cena Online Piec do pizzy neapolitańskiej AUGUSTO 6 E marki Zanolli. mistrzowski piec do przygotowywania pizzy neapolitańskiej. Łączy w sobie klasyczny wygląd z progresywną technologią. Piec zastrzeżony system AIR TRAP zapewniający maksymalną oszczędność energii. U wylotu pieca wytwarza się bateria powietrzna, utrzymująca gorące powietrze wewnątrz komory pieca, co powoduje, że nie ma konieczności zamykania drzwiczek. Piec cechuje wysoka oszczędność energii (do 30%) w kontraście do pieców konkurencyjnych marek. Piec pomieści jednorazowo 6 pizz o śr. 33 cm. Piec ma podwójną sondę temperatury, a także oddzielną kontrolę dla grzałki górnej i dolnej. Komora pieczenia została całkowicie wyłożona ogniotrwałą ceramiką. Dolna płyta ogniotrwała ma grubość 3 cm. Piec pozwala osiągnąć najwyższą temperaturę roboczą 500 °C w zaledwie 90 minut. Idealna izolacja ogranicza nagrzewanie się obudowy. U wlotu do komory znajduje się spory blat roboczy wykonany z postarzanego czarnego granitu. Piec ma komin z wyciągiem grawitacyjnym. W komorze pieca znajduje się oświetlenie LED. Piec sterowany jest elektronicznie. Piec można demontować na 5 rozmaitych części co ułatwia jego transport i montaż w lokalu. Piec posadowiony jest na podstawie z kółkami ułatwiającej jego ustawienie i późniejsze przesuwanie. Pokrywa wyprodukowana jest ze stali nierdzewnej domyślnie malowanej proszkowo na odcień miedziany. Inne barwy: czerwony, niebieski, zielony i biały. O możliwość zmiany koloru obudowy zapytaj sprzedawcę w Dziale Handlowym. Piece każdorazowo realizowane są na zamówienie klienta. Uwaga: Piec tworzony na zamówienie. Czas realizacji ustalany jest indywidualnie w zależności od ilości zamówień.
  • Producent RestoQuality 

3 # Piec do pizzy 2-komorowy s105 z okapem i bazą | mfs105d marki Moretti forni

Piec do pizzy 2-komorowy s105 z okapem i bazą | mfs105d marki Moretti forni Najniższa Cena Online Piec do pizzy 2-komorowy S105 evolution z okapem i bazą marki Moretti Forni. SeriaS evolution cechuje się „wykończeniem STALOWYM” o czystym i stylowym wyglądzie, praktycznym w użyciu i poręcznym we wszelkich swych funkcjach. Drzwi genialnie wyważone, łatwe w obsłudze, bez obciążenia dla operatora. Pokaźne szkło gwarantuje znakomitą widoczność podczas pieczenia. Zaimplementowano specjalny materiał izolacyjny o wysokiej gęstości, zatrzymując ciepło w piecu. atrybuty produktu: Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w rozmaitych lokalizacjach. Adaptive-Power Technology - personalizuje cykl pieczenia według produktu. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie. Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia Multi-Timer® Technology - nadzoruje czas w 6 obszarach pieczenia Fource® Technology - umożliwia zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu dostępnej mocy i idealnej produktywności pieczenia. Dzięki czemu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do optymalnej mocy. Zagwarantuje również uzupełniające 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w seriiS Split-Booster® Technology - zezwala na powiększenie o 20% mocy góry i dołu Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Power-Booster Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania produktu Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu łatwego i efektywnego usunięcia wszelkich pozostałości tłuszczu i brudu z powierzchni pieczenia Half-Load Technology - pozwala na wykorzystanie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując części grzewcze z przodu pieca. Zniża się tym samym zużycie energii posiada moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System). Możliwość dokupienia podstaw. uzupełniające informacje dostępne w Dziale Handlowym. Uwaga: towar na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

4 # Moretti forni Piec do pizzy 1-komorowy s105 z okapem i bazą | mfs105m

Moretti forni Piec do pizzy 1-komorowy s105 z okapem i bazą | mfs105m Najniższa Cena Online Piec do pizzy 1-komorowy S105 evolution z okapem i bazą producenta Moretti Forni. SeriaS evolution znamionuje się „wykończeniem STALOWYM” o czystym i gustownym wyglądzie, ergonomicznym w użyciu i ergonomicznym we wszystkich swych funkcjach. Drzwi nieprzeciętnie wyważone, nietrudne w obsłudze, bez obciążenia dla operatora. Pokaźne szkło zagwarantuje wyśmienitą widoczność podczas pieczenia. Zastosowano specjalny materiał izolacyjny o wysokiej gęstości, zatrzymując ciepło w piecu. atrybuty artykułu: Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w różnych lokalizacjach. Adaptive-Power Technology - personalizuje proces pieczenia według produktu. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie. Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia Multi-Timer® Technology - pilnuje czas w 6 obszarach pieczenia Fource® Technology - zezwala na zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu dostępnej mocy i rewelacyjnej sprawności pieczenia. Dzięki czemu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do adekwatnej mocy. Zagwarantuje ponadto dopełniające 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w liniiS Split-Booster® Technology - umożliwia powiększenie o 20% mocy góry i dołu Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Power-Booster Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania produktu Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu łatwego i wydajnego usunięcia wszelkich pozostałości tłuszczu i brudu z powierzchni pieczenia Half-Load Technology - pozwala na wykorzystanie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując komponenty grzewcze z przodu pieca. Zniża się tym samym zużycie energii ma moduł Wi-Fi oraz port USB (Data-Feed System). Możliwość dokupienia podstaw. dodatkowe dane dostępne w Dziale Handlowym. Uwaga: produkt na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

5 # Moretti forni Piec do pizzy neapolis 6 z komorą rozrostu | mfneapolis6

Moretti forni Piec do pizzy neapolis 6 z komorą rozrostu | mfneapolis6 Najniższa Cena Online Piec do pizzy Neapolis 6 z komorą rozrostu producenta Moretti Forni. Urządzenie wytworzone dla profesjonalnych piekarzy, cechujące się progresywnymi rozwiązaniami technicznymi. Jego komora pieczenia jest wyjątkowo wytrzymała i odporna na wysoką temperaturę, całkowicie wyłożona specjalnym kamieniem szamotowym, co zapewnia genialne warunki do pieczenia rewelacyjnych pizz. Dolna płyta typu „BISCUIT”, o grubości 5,5 cm, równomiernie się nagrzewa i utrzymuje ciepło, dzięki temu pizza nie przywiera i piecze się równomiernie. Piec wyekwipowany jest w opatentowaną technologię Moretti - DEFLEKTOR, który zezwala na regulację wilgotności w komorze, co zezwala na dostosowanie kruchości i wilgotności pizzy do preferencji. Górne i dolne grzałki wytwarzane ze specjalnego drutu trafny bilans grzejny, a ich umieszczenie we wnętrzu kamienia szamotowego minimalizuje straty energetyczne i cieplne. Wysokiej gęstości izolacja komory z technologią COOL AROUND uniemożliwia nadmiernemu nagrzewaniu się pokrywy zewnętrznej, co czyni piec istotnie bezpiecznym w stosowaniu. Ponadto, piec jest wyekwipowany w halogenowe oświetlenie komory, wytrzymałe na wysokie temperatury, które pozwala na komfortowe i dokładne monitorowanie procesu pieczenia. pokrywa została produkowana ze stali, pokrytej oporną farbą epoksydową przy wysokiej temperaturze, co gwarantuje trwałość i długofalowe zachowanie jakości. Panel przedni pieca jest pokryty specjalną warstwą FOSSILE, która nadaje mu efekt trójwymiarowości i dodaje wyjątkowego charakteru. Otwór komory pieca wyprodukowany ze przystrojonego żeliwa, a blat pod otworem tworzony z czarnego granitu o wymiarach 108,4x33 cm buduje przerwę cieplną, dodając elegancji i stylu. Piec został wyposażony w zintegrowany okap w charakterystycznym neapolitańskim stylu, a cylindryczny kanał spalinowy w czarnej obudowie ze stali rdzoodpornej o średnicy 20 cm efektywne odprowadzanie spalin. Panel sterowania cyfrowego jest chroniony zasuwą, zlokalizowany z przodu i nieskomplikowany w obsłudze. Maksymalna temperatura pieczenia wynosi 510˚C. Urządzenie ma termostat bezpieczeństwa do monitorowania temperatury oraz elektroniczną regulację temperatury niezależną dla dołu oraz góry komory. Piec posiada specjalną izolowaną, nie nagrzewającą się pokrywę z uchwytem. Wewnętrzna ościeżnica wejścia do komory została wytworzona z wytrzymałej stali nierdzewnej. Timer zezwala na samoczynne załączanie pieca o wskazanej porze, co umożliwia przygotowanie go do pracy przed otwarciem lokalu. Funkcja ECO-STAND aby TECHNOLOGY® ogranicza zużycie energii elektrycznej w czasie przerw w pracy. Dzięki możliwości zapisania 20 programów pieczenia, w tym wstępnie zapisanych programów takich jak wzrost temperatury, ustawienie przeciętne, maksymalne ustawienie, a także ustawienie parametrów w czasie czyszczenia, piec oferuje nieporównane możliwości dostosowania do rozmaitych potrzeb kuchni. uzupełniające informacje przystępne w Dziale Handlowym. Uwaga: towar na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

6 # Piec do pizzy 1-komorowy s105 icon z okapem i komorą rozrostu nawilżaną | mfsi105mlh marki Moretti forni

Piec do pizzy 1-komorowy s105 icon z okapem i komorą rozrostu nawilżaną | mfsi105mlh marki Moretti forni Najniższa Cena Online Piec do pizzy 1-komorowy S105 Icon z okapem i komorą rozrostu nawilżaną producenta Moretti Forni. SeriaS ICON znamionuje się kultowym i nowoczesnym designem, dzięki czemu nadzwyczajnie jednoczy się z wnętrzem restauracji. Wybrane materiały, takie jak „Wykończenie ICON” i drewno dębowe do uchwytów drzwi dodają urządzeniu elegancji i szyku. Okap o objętości rozszerzonej o 32% w porównaniu z okapem z liniiS evolution jest czarny i ma świeże logo z efektem Cortena. Ekran kontrolny TFT w wersji ICON typu „shadow”. Dzięki mniejszego natężenia światła jest jeszcze bardziej zintegrowany z nową estetyką. Zdejmowana osłona okrywająca koła ulepsza estetykę i ujednolica wygląd pieca. Równocześnie zapewniony jest dostęp ułatwiający instalację oraz czyszczenie i konserwację. właściwości towaru: Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w różnych lokalizacjach. Adaptive-Power Technology - personalizuje proces pieczenia według artykułu. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie. Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia Multi-Timer® Technology - monitoruje czas w 6 obszarach pieczenia Fource® Technology - pozwala na zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu przystępnej mocy i idealnej sprawności pieczenia. Dzięki temu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do adekwatnej mocy. Zagwarantuje dodatkowo dopełniające 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w kolekcjiS Split-Booster® Technology - zezwala na rozszerzenie o 20% mocy góry i dołu Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Power-Booster Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania towaru Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu przystępnego i efektywnego usunięcia wszystkich pozostałości tłuszczu i brudu z powierzchni pieczenia Half-Load Technology - umożliwia zastosowanie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując komponenty grzejne z przodu pieca. Zmniejsza się tym samym zużycie energii ma moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System). Możliwość dokupienia podstaw. uzupełniające dane dostępne w Dziale Handlowym. Uwaga: towar na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie mają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

7 # Piec przelotowy elektryczny do pizzy 2-komorowy t64 | mfmt64e2 marki Moretti forni

Piec przelotowy elektryczny do pizzy 2-komorowy t64 | mfmt64e2 marki Moretti forni Najniższa Cena Online Elektryczny 2-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT64E2 producenta Moretti Forni. Stworzony ze stali , a także matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyposażone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej sprawności produkcyjnej. Piec zagwarantuje wyśmienite pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast, a także wyrobów gastronomicznych. Wyśmienity do seryjnego i ciągłego pieczenia. Szybkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i efektywność techniczną czyniąc serię stanowczo wszechstronną. Charakteryzuje się nieprzeciętnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technika zaimplementowana w urządzeniach serieT jest aktualnie jedną z najmocniej zaawansowanych na rynku. Rekomendowany głównie w pizzeriach, jak na dodatek innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach. atrybuty towaru: technice Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy System Eco-SmartBaking obniża zużycie energii choćby o 30% technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, ma licznik czasu włączenia. Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z precyzyjnością do 1°C nieznaczna ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Adaptive-Power samoczynne dostosowywanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku Piec nagrzewa się do temperatury roboczej w 15 minut instynktowny panel sterowania zlokalizowany wdostępnym miejscu perfekcyjne rozwiązanie do produkcji ciągłej Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, by piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i obniża koszty produkcji SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu, oraz samozamykania, gdy pizza jest wewnątrz pieca. Zapobiega to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (dostępne tylko jako OPCJA) ma moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System) skuteczność 1 komory: 25 pizz średnica 330 / h. Możliwość dokupienia: okapu podstaw podstawy z prowadnicami na kołach podstawy z komorą rozrostu. dodatkowe dane przystępne w Dziale Handlowym. Uwaga: artykuł na zamówienie. Czas kryteria ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

8 # Moretti forni Piec przelotowy elektryczny do pizzy 1-komorowy t75 | mfmt75et1s

Moretti forni Piec przelotowy elektryczny do pizzy 1-komorowy t75 | mfmt75et1s Najniższa Cena Online Elektryczny 1-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT75ET1S marki Moretti Forni. Wytworzony ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyposażone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej efektywności produkcyjnej. Piec zapewnia wyśmienite pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast i wyrobów gastronomicznych. Perfekcyjny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Prędkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i skuteczność technologiczną czyniąc linię bardzo wszechstronną. Znamionuje się świetnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technologia zastosowana w urządzeniach serieT jest obecnie jedną z najmocniej zaawansowanych na rynku. Polecany zwykle w pizzeriach, jak również innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach. właściwości produktu: Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy System Eco-SmartBaking zmniejsza zużycie energii choćby o 30% technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, posiada licznik czasu włączenia. Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z skrupulatnością do 1°C niepokaźna ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Adaptive-Power automatyczne dostosowywanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku instynktowny panel sterowania zlokalizowany wprzystępnym miejscu perfekcyjne rozwiązanie do produkcji ciągłej Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, żeby piec był zawsze gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i ogranicza koszty produkcji SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu, oraz samozamykania, gdy pizza jest w środku pieca. Uniemożliwia to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (dostępne tylko jako OPCJA) posiada moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System) sprawność 1 komory: 48 pizz średnica 330 / h. Możliwość dokupienia: okapu podstaw podstawy z prowadnicami na kołach podstawy z komorą rozrostu. dodatkowe informacje przystępne w Dziale Handlowym. Uwaga: towar na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia posiadają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

9 # Piec do pizzy 1-komorowy s100 icon z okapem i komorą rozrostu nawilżaną | mfsi100mlh marki Moretti forni

Piec do pizzy 1-komorowy s100 icon z okapem i komorą rozrostu nawilżaną | mfsi100mlh marki Moretti forni Najniższa Cena Online Piec do pizzy 1-komorowy S100 Icon z okapem i komorą rozrostu nawilżaną firmy Moretti Forni. SeriaS ICON znamionuje się kultowym i progresywnym designem, dzięki temu wyśmienicie scala się z wnętrzem restauracji. Wybrane materiały, takie jak „Wykończenie ICON” i drewno dębowe do uchwytów drzwi dodają urządzeniu elegancji i szyku. Okap o obszerności rozszerzonej o 32% w porównaniu z okapem z liniiS evolution jest czarny i ma nowe logo z rezultatem Cortena. Wyświetlacz kontrolny TFT w wersji ICON rodzaju „shadow”. Dzięki mniejszego natężenia światła jest jeszcze bardziej zintegrowany z nową estetyką. Zdejmowana osłona okrywająca koła ulepsza estetykę i ujednolica wygląd pieca. Jednocześnie zapewniony jest dostęp usprawniający instalację oraz czyszczenie i konserwację. atrybuty towaru: Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w przeróżnych lokalizacjach. Adaptive-Power Technology - personalizuje proces pieczenia według produktu. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie. Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia Multi-Timer® Technology - monitoruje czas w 6 obszarach pieczenia Fource® Technology - umożliwia zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu dostępnej mocy i znakomitej efektywności pieczenia. Dzięki czemu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do stosownej mocy. Zagwarantuje również uzupełniające 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w seriiS Split-Booster® Technology - umożliwia zwiększenie o 20% mocy góry i dołu Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Power-Booster Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania artykułu Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu łatwego i skutecznego usunięcia wszystkich pozostałości tłuszczu i brudu z powierzchni pieczenia Half-Load Technology - zezwala na wykorzystanie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując elementy grzejne z przodu pieca. Zmniejsza się tym samym zużycie energii ma moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System). Możliwość dokupienia podstaw. dodatkowe informacje przystępne w Dziale Handlowym. Uwaga: artykuł na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia posiadają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

10 # Piec do pizzy 1-komorowy S105 Icon z okapem i komorą rozrostu | MORETTI FORNI MFSI105ML

Piec do pizzy 1-komorowy S105 Icon z okapem i komorą rozrostu | MORETTI FORNI MFSI105ML Najniższa Cena Online Piec do pizzy 1-komorowy S105 Icon z okapem i komorą rozrostu marki Moretti Forni. SeriaS ICON znamionuje się kultowym i progresywnym designem, dzięki temu znakomicie wiąże się z wnętrzem restauracji. Wybrane materiały, takie jak „Wykończenie ICON” i drewno dębowe do uchwytów drzwi dodają urządzeniu elegancji i szyku. Okap o objętości powiększonej o 32% w porównaniu z okapem z kolekcjiS evolution jest czarny i ma nowe logo z skutkiem Cortena. Ekran kontrolny TFT w wersji ICON typu „shadow”. Dzięki mniejszego natężenia światła jest jeszcze bardziej zintegrowany z nową estetyką. Zdejmowana osłona zakrywająca koła polepsza estetykę i ujednolica wygląd pieca. Jednocześnie zapewniony jest dostęp ułatwiający instalację i czyszczenie i konserwację. parametry towaru: Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w zróżnicowanych lokalizacjach. Adaptive-Power Technology - personalizuje cykl pieczenia według artykułu. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie. Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia Multi-Timer® Technology - monitoruje czas w 6 obszarach pieczenia Fource® Technology - umożliwia zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu przystępnej mocy i nieprzeciętnej skuteczności pieczenia. Dzięki temu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do trafnej mocy. Zagwarantuje w dodatku uzupełniające 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w kolekcjiS Split-Booster® Technology - zezwala na zwiększenie o 20% mocy góry i dołu Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Power-Booster Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania artykułu Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu prostego i sprawnego usunięcia wszelkich pozostałości tłuszczu i brudu z powierzchni pieczenia Half-Load Technology - umożliwia wykorzystanie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując części grzewcze z przodu pieca. Ogranicza się tym samym zużycie energii posiada moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System). Możliwość dokupienia podstaw. uzupełniające dane przystępne w Dziale Handlowym. Uwaga: towar na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie mają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

Podobne zestawienia z piecami do pizzy:


Najtańsze gastronomiczne piece do pizzy do 100000 zł ★ Ranking TOP10 kwiecień 2024 ★

Poniżej prezentujemy, jaki gastronomiczny piec do pizzy do 100000 zł jest aktualnie najtańszy. Przygotowany ranking z piecami do pizzy gastronomicznymi do 100000 zł (bardzo tanie propozycje) jest aktualny na kwiecień 2024.

3 # Piec do pizzy 1-komorowy s120 z okapem i bazą | mfs120m marki Moretti forni

Piec do pizzy 1-komorowy s120 z okapem i bazą | mfs120m marki Moretti forni Najniższa Cena Online Piec do pizzy 1-komorowy S120 evolution z okapem i bazą producenta Moretti Forni. SeriaS evolution znamionuje się „wykończeniem STALOWYM” o czystym i wyszukanym wyglądzie, ergonomicznym w użyciu i użytecznym we wszystkich swych funkcjach. Drzwi idealnie wyważone, proste w obsłudze, bez obciążenia dla operatora. Obszerne szkło gwarantuje genialną widoczność podczas pieczenia. Zastosowano specjalny materiał izolacyjny o wysokiej gęstości, zatrzymując ciepło w piecu. parametry produktu: Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w różnych lokalizacjach. Adaptive-Power Technology - personalizuje proces pieczenia według artykułu. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie. Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia Multi-Timer® Technology - nadzoruje czas w 6 obszarach pieczenia Fource® Technology - umożliwia zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu przystępnej mocy i genialnej skuteczności pieczenia. Dzięki czemu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do stosownej mocy. Zapewnia ponadto dopełniające 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w kolekcjiS Split-Booster® Technology - umożliwia rozszerzenie o 20% mocy góry i dołu Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Power-Booster Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania artykułu Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu nieskomplikowanego i produktywnego usunięcia wszystkich pozostałości tłuszczu i brudu z powierzchni pieczenia Half-Load Technology - umożliwia zastosowanie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując komponenty grzewcze z przodu pieca. Zmniejsza się tym samym zużycie energii ma moduł Wi-Fi oraz port USB (Data-Feed System). Możliwość dokupienia podstaw. uzupełniające dane przystępne w Dziale Handlowym. Uwaga: produkt na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

7 # Moretti forni Piec do pizzy 1-komorowy s105 z okapem i bazą | mfs105m

Moretti forni Piec do pizzy 1-komorowy s105 z okapem i bazą | mfs105m Najniższa Cena Online Piec do pizzy 1-komorowy S105 evolution z okapem i bazą producenta Moretti Forni. SeriaS evolution charakteryzuje się „wykończeniem STALOWYM” o czystym i gustownym wyglądzie, ergonomicznym w użyciu i poręcznym we wszystkich swoich funkcjach. Drzwi wspaniale wyważone, proste w obsłudze, bez obciążenia dla operatora. Obszerne szkło zapewnia nadzwyczajną widoczność w trakcie pieczenia. Zastosowano specjalny materiał izolacyjny o wysokiej gęstości, zatrzymując ciepło w piecu. atrybuty produktu: Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w rozmaitych lokalizacjach. Adaptive-Power Technology - personalizuje proces pieczenia według towaru. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie. Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia Multi-Timer® Technology - kontroluje czas w 6 obszarach pieczenia Fource® Technology - pozwala na zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu dostępnej mocy i genialnej skuteczności pieczenia. Dzięki temu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do odpowiedniej mocy. Zagwarantuje w dodatku uzupełniające 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w seriiS Split-Booster® Technology - zezwala na powiększenie o 20% mocy góry i dołu Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Power-Booster Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania artykułu Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu nietrudnego i skutecznego usunięcia wszelkich pozostałości tłuszczu i brudu z powierzchni pieczenia Half-Load Technology - umożliwia użycie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując komponenty grzewcze z przodu pieca. Zmniejsza się tym samym zużycie energii ma moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System). Możliwość dokupienia podstaw. dodatkowe informacje przystępne w Dziale Handlowym. Uwaga: towar na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

9 # Piec 2-komorowy do pizzy, elektryczny 15,8kw, 2x 1080x720x(h)150 mm, 12xØ500 mm marki Diamond

Piec 2-komorowy do pizzy, elektryczny 15,8kw, 2x 1080x720x(h)150 mm, 12xØ500 mm marki Diamond Najniższa Cena Online Piec 2-komorowy do pizzy, elektryczny 15,8kW, 2x 1080x720x(h)150 mm, 12xØ500 mm komory 1080x720x(h)150 mm (7,9 kW) 2x6 pizzy o śr. 350 mm (lub) 2x2 pizze o śr. 500 mm 2 piece ustawiane jeden na drugim (12+6) Komora ze stali rdzoodpornej, z dnem z kamienia ogniotrwałego. Elektryczny zawór odprowadzający dym i parę. Oświetlenie „halogenowe", zastosowane, o wysokiej temperaturze. Drzwi przesunięte, bulaj panoramiczny ze szkła bezpiecznego. Ogrzewanie za pomocą ekranowanych części elektrycznych ze stali nierdzewnej, umieszczonych pod spodem i na sklepieniu piekarnika, łuk ze stali rdzoodpornej zapobiega spadkowi temperatury podczas otwierania drzwi. Niezależny panel sterowania, zdejmowany dla łatwiejszej obsługi posprzedażnej, gromadzi wentylator chłodzący. Oto piekarnik niepodobny do żadnego innego! Przednia ściana w zarysie zaokrąglonym z nierdzewnej stali. Panel sterowania z klawiszami dotykowymi, regulacja za pomocą termostatu elektronicznego (400°C), wyświetlacz cyfrowy, 2 przełączniki do niezależnej regulacji mocy stropu i dolnego grzania. Programowalne wyłączanie piekarnika z odliczaniem, dźwiękowe powiadomienie o końcu gotowania. Wymiennik ciepła, specyficzne urządzenie, które pomaga oszczędzać energię, wykorzystując nagromadzone ciepło pod dnem. --//--CharakterystykaRodzaj Piec komorowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 15,8 Napięcie 400V Częstotliwość 50 Hz, 60 Hz Temperatura maksymalna (°C) 400 liczba komór 2 rozmiary komory 2x1080x720x(h)150mm ilość pizz 12 Średnica pizzy 50 cm MateriałyMateriał Stal nierdzewna rozmiaryGłębokość (mm) 1100 Szerokość (mm) 1550 Wysokość (mm) 780
  • Producent Diamond 

Podobne zestawienia z piecami do pizzy:


Podsumowanie, czyli jaki gastronomiczny piec do pizzy do 100000 zł najlepszy?

Aktualizacja zestawienia – kwiecień 2024.


Najchętniej wybierane gastronomiczne piece do pizzy do 100000 zł ★ Nasze TOP3 ★


Najtańsze gastronomiczne piece do pizzy do 100000 zł ★ Nasze TOP3 ★


Podobne zestawienia z piecami do pizzy:


Dobre piece do pizzy gastronomiczne ★ TOP6 kwiecień 2024 ★

Nadal bez pieca do pizzy? Powyższe zestawienia nie były satysfakcjonujące? Polecamy zatem poniższy ranking chętnie wybieranych gastronomicznych pieców do pizzy.


Krótkie FAQ o gastronomicznych piecach do pizzy do 100000 zł

#1 Gdzie szukać opinii o gastronomicznych piecach do pizzy do 100000 zł?

Zawarte w rankingach informacje z piecami do pizzy gastronomicznymi do 100000 zł odświeżamy na bieżąco, wraz ze specyfikacją techniczną oraz opiniami userów.

#2 Jaki gastronomiczny piec do pizzy do 100000 zł najlepszy? Który wybrać?

Poszukując informacji o dobrych gastronomicznych piecach do pizzy do 100000 zł warto zapoznać się z powyższymi zestawieniami, opartymi na opiniach i doświadczeniach konsumentów.

#3 Jakie gastronomiczne piece do pizzy do 100000 zł są najchętniej polecane?

Przygotowane zestawienia z piecami do pizzy gastronomicznymi do 100000 zł zostały opracowane w oparciu o dane ze sklepów internetowych, na podstawie zainteresowań Kupujących. Najlepsze w rankingach gastronomicznych pieców do pizzy do 100000 zł to produkty często rekomendowane.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *