Ranking pieców do pizzy elektrycznych do 100000 zł – Nasze TOP10 z elektrycznymi piecami do pizzy do 100000 zł!

Szukasz odpowiedniego pieca do pizzy? Polecamy nasze zestawienia z elektrycznymi piecami do pizzy do 100000 zł, które są aktualizowane na bieżąco (Ostatnia aktualizacja – kwiecień 2024).

Zachęcamy również do wyrażania opinii na temat dostępnych w rankingach pieców do pizzy elektrycznych do 100000 zł.


Najlepsze piece do pizzy elektryczne do 100000 zł ★ Ranking TOP10 kwiecień 2024 ★

Poniżej prezentujemy, jaki piec do pizzy elektryczny do 100000 zł był najchętniej wybierany przez Użytkowników. Przygotowany ranking z elektrycznymi piecami do pizzy do 100000 zł jest aktualny na kwiecień 2024.

1 # Piec przelotowy elektryczny do pizzy 2-komorowy t64 | mfmt64e2 marki Moretti forni

Piec przelotowy elektryczny do pizzy 2-komorowy t64 | mfmt64e2 marki Moretti forni Najniższa Cena Online Elektryczny 2-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT64E2 producenta Moretti Forni. Wytwarzany ze stali , a także matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyposażone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej wydajności produkcyjnej. Piec gwarantuje genialne pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast oraz wyrobów gastronomicznych. Nieprzeciętny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Prędkości pieca gwarantują wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i efektywność technologiczną czyniąc kolekcję wyjątkowo wszechstronną. Znamionuje się wspaniałym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technologia zaimplementowana w urządzeniach serieT jest obecnie jedną z najistotniej progresywnych na rynku. Sugerowany z zasady w pizzeriach, jak ponadto innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach. parametry artykułu: technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy System Eco-SmartBaking zniża zużycie energii nawet o 30% technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, ma licznik czasu włączenia. Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z precyzyjnością do 1°C śladowa ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Adaptive-Power samoczynne dostosowywanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku Piec nagrzewa się do temperatury roboczej w 15 minut instynktowny panel sterowania zlokalizowany wprzystępnym miejscu wyśmienite rozwiązanie do produkcji ciągłej Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, by piec był zawsze gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i ogranicza koszty produkcji SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory lub jej wyjeździe po upieczeniu, i samozamykania, gdy pizza jest we wnętrzu pieca. Uniemożliwia to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (przystępne tylko jako OPCJA) ma moduł Wi-Fi oraz port USB (Data-Feed System) produktywność 1 komory: 25 pizz średnica 330 / h. Możliwość dokupienia: okapu podstaw podstawy z prowadnicami na kołach podstawy z komorą rozrostu. uzupełniające informacje przystępne w Dziale Handlowym. Uwaga: towar na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

2 # Moretti forni Piec przelotowy elektryczny do pizzy 1-komorowy t75 | mfmt75et1s

Moretti forni Piec przelotowy elektryczny do pizzy 1-komorowy t75 | mfmt75et1s Najniższa Cena Online Elektryczny 1-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT75ET1S firmy Moretti Forni. Produkowany ze stali , a także matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało zaopatrzone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej skuteczności produkcyjnej. Piec gwarantuje znakomite pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast i wyrobów gastronomicznych. Genialny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Szybkości pieca gwarantują wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i skuteczność techniczną czyniąc linię bardzo wszechstronną. Znamionuje się wspaniałym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technika zaimplementowana w urządzeniach serieT jest obecnie jedną z najmocniej innowacyjnych na rynku. Sugerowany zwykle w pizzeriach, jak w dodatku innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach. właściwości artykułu: Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy System Eco-SmartBaking zmniejsza zużycie energii nawet o 30% technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, ma licznik czasu włączenia. Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z skrupulatnością do 1°C nieznaczna ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Adaptive-Power automatyczne dostosowywanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku intuicyjny panel sterowania zlokalizowany wprzystępnym miejscu idealne rozwiązanie do produkcji ciągłej Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, by piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i zniża koszty produkcji SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu, i samozamykania, gdy pizza jest we wnętrzu pieca. Zapobiega to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (dostępne tylko jako OPCJA) ma moduł Wi-Fi oraz port USB (Data-Feed System) wydajność 1 komory: 48 pizz średnica 330 / h. Możliwość dokupienia: okapu podstaw podstawy z prowadnicami na kołach podstawy z komorą rozrostu. dopełniające informacje przystępne w Dziale Handlowym. Uwaga: produkt na zamówienie. Czas kryteria ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

4 # Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 23,6 kw, 4x Ø 50 cm marki Diamond

Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 23,6 kw, 4x Ø 50 cm marki Diamond Najniższa Cena Online Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 23,6 kW, 4x Ø 50 cm komory 1180x1180x(h)138 mm (11,8 kW) 2 x 8 pizzy o śr. 350 mm (albo) 2 x 4 pizze o śr. 500 mm 2 piece ustawiane jeden na drugim (16+8) Komora wytwarzana ze stali nierdzewnej, z podłogą z kamienia ogniotrwałego. Elektryczny otwór nadmuchowy „oura" do oświetlenia wewnętrznego oraz odprowadzania dymu i pary. Oświetlenie wewnętrzne przy pomocy opraw wpuszczanych „wysokotemperaturowych". Drzwi „z przeciwwagą" z „panoramicznym" oknem ze szkła bezpiecznego. Ogrzewanie przez pancerne oporniki tworzone ze stali nierdzewnej, umieszczone pod podstawą i na sklepieniu piekarnika, z łukiem ze stali nierdzewnej uniemożliwiającym spadkowi temperatury podczas otwierania drzwi. „Niezależny" i zdejmowany panel sterowania dla przystępnego serwisu posprzedażowego, z wentylatorem chłodzącym. Postępowa koncepcja w stali rdzoodpornej. Wysokokapacytowy piekarnik, znikomej wielkości, umieszczony w rogu. Panel sterowania z klawiszami dotykowymi, regulacją elektroniczną, cyfrowym wyświetlaczem, 2 przełącznikami, umożliwiającymi niezależne sterowanie mocą we wnętrzu komory i na dole. Możliwość zaprogramowania czasu obracania piekarnika z odliczaniem, dźwiękowe ostrzeżenie o zakończeniu gotowania. Wymiennik ciepła, oryginalne urządzenie, które zezwala na oszczędzanie energii poprzez zastosowanie zebranego ciepła pod dnem. --//--CharakterystykaRodzaj Piec komorowymetaliczny Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 23,6 Napięcie 230V Częstotliwość 50 Hz, 60 Hz ilość komór 2 rozmiary komory 1180x1180x(h)138mm liczba pizz 4 Średnica pizzy 50 cm MateriałyMateriał Stal nierdzewna rozmiaryGłębokość (mm) 1639 Szerokość (mm) 1445 Wysokość (mm) 777
  • Producent Diamond 

5 # Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 14,2kW, 8xØ450 mm

Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 14,2kW, 8xØ450 mm Najniższa Cena Online Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 14,2kW, 8xØ450 mm wymiary wewnętrzne: 500x850x(h)100. Produkcja pizzy na godzinę: Ø 200 mm „145 gr."= 135 pizzy, do Ø 450 mm „740 gr."= 25 pizzy (czas pieczenia 3,5 do 4,5 minuty). Standardowo dostarczany z podstawą ze stali rdzoodpornej na kółkach skrętnych (z hamulcami). Możliwość sztaplowania do 3 piekarników tego samego modelu. Tworzony kompletnie ze stali rdzoodpornej AISI 304, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Tunel do gotowania: elektroniczna regulacja temperatury i prędkości podmiany ciepła. Szybkie osiągnięcie temperatury, przystępny dostęp w celu konserwacji. Maksymalna temperatura: 320°C. Ogrzewanie elektryczne: niezależna regulacja mocy (wysoka i niska). Elektroniczny „cyfrowy" panel sterowania dostępny od przodu, z możliwością zarządzania 6 programami pieczenia, nieskomplikowany i szybki w obsłudze posprzedażowej. Zalety: Ideally zaprojektowany do bezprzerwowego pieczenia pizzy, tostów, tart, rogalików, lasagne itp. Jedno patent umożliwia jednolite rozprowadzanie przepływu gorącego powietrza, umożliwiając gotowanie w niższej temperaturze aniżeli w klasycznych piecach, co scala się z ulepszoną jakością gotowania i oszczędnością energii. --//--CharakterystykaRodzaj Piec taśmowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 14,2 Napięcie 230V; 400V Częstotliwość 50Hz Temperatura maksymalna (°C) 320 liczba komór 1 ilość pizz 8 Średnica pizzy 45 cm efektywność 25 pizz Ø45 cm/h informacje uzupełniające Możliwość ustawienia w stos do 3 pieców tego samego modelu MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali nierdzewnej AISI 304 wymiaryGłębokość (mm) 1750 Szerokość (mm) 1260 Wysokość (mm) 1070 Głębokość wewnętrzna (mm) 500 Szerokość wewnętrzna (mm) 850 Wysokość węwnetrzna (mm) 100
  • Producent Diamond 

6 # Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 18,5kW, 8xØ500 mm

Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 18,5kW, 8xØ500 mm Najniższa Cena Online Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 18,5kW, 8xØ500 mm wymiary wewnętrzne: 650x1100x(h)100 Produkcja pizzy na godzinę: od Ø 250 mm „230 gr." = 155 pizzy, do Ø 500 mm „915 gr." = 25 pizzy (czas pieczenia od 3,5 do 5 minut) Standardowo zaopatrzony w podstawę ze stali rdzoodpornej na kółkach skrętnych (z hamulcami) Możliwość łączenia maksymalnie 3 pieców tego samego modelu w całości wyprodukowany ze stali rdzoodpornej AISI 304, z izolacją termiczną z ceramiki błonnik. Tunel do gotowania: elektroniczna regulacja temperatury i prędkości przejścia ciepła. Prędkie osiągnięcie temperatury, prosty dostęp konserwacyjny. Maksymalna temperatura: 320°C. Ogrzewanie elektryczne: niezależna regulacja szerokiej i niewiele znaczącej mocy. Elektroniczny „cyfrowy" panel sterowania przystępny od przodu, umożliwiający zarządzanie 6 programami pieczenia. Przystępny i szybki w obsłudze posprzedażnej. Zaleta: rewelacyjnie zaprojektowany do bezustannego gotowania pizz, tostów, tart, rogalików, lasagne itp. Jedno patent pozwala na jednorodne rozprowadzenie przepływu gorącego powietrza, co umożliwia gotowanie w niższej temperaturze niżeli w klasycznych piecach, co scala się z ulepszoną jakością gotowania, a także oszczędnością energii. --//--CharakterystykaRodzaj Piec taśmowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 18,5 Napięcie 230V; 400V Częstotliwość 50Hz Temperatura maksymalna (°C) 320 ilość komór 1 liczba pizz 8 Średnica pizzy 50 cm sprawność 25 pizz Ø50 cm/h MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali rdzoodpornej AISI 304 wymiaryGłębokość (mm) 2000 Szerokość (mm) 1400 Wysokość (mm) 1100 Głębokość wewnętrzna (mm) 650 Szerokość wewnętrzna (mm) 1100 Wysokość węwnetrzna (mm) 100
  • Producent Diamond 

Podobne zestawienia z piecami do pizzy:


Najtańsze piece do pizzy elektryczne do 100000 zł ★ Ranking TOP10 kwiecień 2024 ★

Poniżej prezentujemy, jaki piec do pizzy elektryczny do 100000 zł jest aktualnie najtańszy. Przygotowany ranking z elektrycznymi piecami do pizzy do 100000 zł (bardzo tanie propozycje) jest aktualny na kwiecień 2024.

5 # Piec 2-komorowy do pizzy, elektryczny 15,8kw, 2x 1080x720x(h)150 mm, 12xØ500 mm marki Diamond

Piec 2-komorowy do pizzy, elektryczny 15,8kw, 2x 1080x720x(h)150 mm, 12xØ500 mm marki Diamond Najniższa Cena Online Piec 2-komorowy do pizzy, elektryczny 15,8kW, 2x 1080x720x(h)150 mm, 12xØ500 mm komory 1080x720x(h)150 mm (7,9 kW) 2x6 pizzy o śr. 350 mm (lub) 2x2 pizze o śr. 500 mm 2 piece ustawiane jeden na drugim (12+6) Komora ze stali nierdzewnej, z dnem z kamienia ogniotrwałego. Elektryczny zawór odprowadzający dym i parę. Oświetlenie „halogenowe", zaimplementowane, o wysokiej temperaturze. Drzwi przesunięte, bulaj panoramiczny ze szkła bezpiecznego. Ogrzewanie przy pomocy ekranowanych części elektrycznych ze stali nierdzewnej, umieszczonych pod spodem i na sklepieniu piekarnika, łuk ze stali nierdzewnej uniemożliwia spadkowi temperatury w trakcie otwierania drzwi. Niezależny panel sterowania, zdejmowany dla łatwiejszej obsługi posprzedażnej, posiada wentylator chłodzący. Oto piekarnik niepodobny do żadnego innego! Przednia ściana w profilu zaokrąglonym z rdzoodpornej stali. Panel sterowania z klawiszami dotykowymi, regulacja przy pomocy termostatu elektronicznego (400°C), wyświetlacz cyfrowy, 2 przełączniki do niezależnej regulacji mocy stropu i dolnego grzania. Programowalne wyłączanie piekarnika z odliczaniem, dźwiękowe powiadomienie o końcu gotowania. Wymiennik ciepła, unikalne urządzenie, które pomaga oszczędzać energię, wykorzystując nagromadzone ciepło pod dnem. --//--CharakterystykaRodzaj Piec komorowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 15,8 Napięcie 400V Częstotliwość 50 Hz, 60 Hz Temperatura maksymalna (°C) 400 liczba komór 2 wymiary komory 2x1080x720x(h)150mm ilość pizz 12 Średnica pizzy 50 cm MateriałyMateriał Stal nierdzewna rozmiaryGłębokość (mm) 1100 Szerokość (mm) 1550 Wysokość (mm) 780
  • Producent Diamond 

8 # Moretti forni Piec 1-komorowy do pizzy z okapem i komorą rozrostu, elektryczny 6,6 kw, 890x1460x1585 mm, 2xØ450 mm,

Moretti forni Piec 1-komorowy do pizzy z okapem i komorą rozrostu, elektryczny 6,6 kw, 890x1460x1585 mm, 2xØ450 mm, Najniższa Cena Online Piec 1-komorowy do pizzy z okapem i komorą rozrostu, elektryczny 6,6 kW, 890x1460x1585 mm, 2xØ450 mm, MORETTI FORNISeriaS to najistotniej zaawansowane i konfigurowalne piece statyczne na świecie do wyśmienitego pieczenia pizzy, chleba i produktów cukierniczych. Gwarantują oszczędność energii nawet do 35% w stosunku do innych pieców Moretti Forni, a także wzrost szybkości pieczenia o 20% dzięki postępowej technologii Eco®SmartBaking. Zaprojektowane w celu optymalizacji zużycia energii i ograniczeniu wpływu na środowisko. SeriaS za każdym razem osiąga doskonały wynik pieczenia: maksymalna wszechstronność i unikatowa łatwość zastosowania. Oszczędzanie energii i łatwość zastosowania są podstawą filozofii projektowania Moretti Forni. Przy średniej oszczędności energii wynoszącej ponad 35%, SeriaS jest statycznym piecem elektrycznym o najniższym zużyciu energii na świecie. Najlepszy w swej kategorii pod względem jakości pieczenia, zużycia energii i skuteczności. Wszystkie jego technologie zostały zaprojektowane w celu maksymalizacji efektywności. Jego konstrukcja została zaprojektowana tak, żeby maksymalnie ograniczyć zużycie energii: • jednocześnie zwiększona grubość izolacji wytworzonej ze specjalnego materiału izolacyjnego o wysokiej gęstości, jak i trójkanałowe cięcia termiczne utrzymują ciepło we wnętrzu pieca, uniemożliwiając jego wydostawaniu się na zewnątrz, • grube drzwi zaprojektowane tak, aby zminimalizować utratę ciepła, idealną widoczność wnętrza i kontrolę pieczenia bez konieczności częstego otwierania, • specjalne płyty ogniotrwałe obniżają bezwładność grzejną: ciepło przepływa szybciej i jest optymalnie rozprowadzane po produkcie, Kontrola elektroniczna w liniiS reprezentuje najkorzystniejszą technologię Moretti Forni: ponad 70-letnie doświadczenie marki w pieczeniu oraz najbardziej innowacyjne technologie elektroniczne, które zostały zaimplementowane w seriiS
  • Producent Moretti Forni 

Podobne zestawienia z piecami do pizzy:


Podsumowanie, czyli jaki piec do pizzy elektryczny do 100000 zł najlepszy?

Aktualizacja zestawienia – kwiecień 2024.


Najchętniej wybierane piece do pizzy elektryczne do 100000 zł ★ Nasze TOP3 ★


Najtańsze piece do pizzy elektryczne do 100000 zł ★ Nasze TOP3 ★


Podobne zestawienia z piecami do pizzy:


Rekomendowane piece do pizzy elektryczne ★ TOP6 kwiecień 2024 ★

Nadal bez pieca do pizzy? Powyższe zestawienia nie były satysfakcjonujące? Polecamy zatem poniższy ranking dobrych elektrycznych pieców do pizzy.


Krótkie FAQ o piecach do pizzy elektrycznych do 100000 zł

#1 Gdzie szukać opinii o piecach do pizzy elektrycznych do 100000 zł?

Zawarte w rankingach informacje z elektrycznymi piecami do pizzy do 100000 zł odświeżamy na bieżąco, wraz ze specyfikacją techniczną oraz opiniami użytkowników.

#2 Jaki piec do pizzy elektryczny do 100000 zł najlepszy? Który wybrać?

Poszukując informacji o dobrych piecach do pizzy elektrycznych do 100000 zł warto zapoznać się z powyższymi zestawieniami, opartymi na opiniach i doświadczeniach konsumentów.

#3 Jakie piece do pizzy elektryczne do 100000 zł są najchętniej polecane?

Przygotowane zestawienia z elektrycznymi piecami do pizzy do 100000 zł zostały opracowane w oparciu o dane ze sklepów online, na podstawie zainteresowań Konsumentów. Najlepsze w rankingach pieców do pizzy elektrycznych do 100000 zł to produkty chętnie rekomendowane.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *