Ranking gastronomicznych pieców do pizzy dwukomorowych do 100000 zł – Nasze TOP10 z 2-komorowymi gastronomicznymi piecami do pizzy do 100000 zł!

Szukasz odpowiedniego pieca do pizzy? Polecamy nasze zestawienia z 2-komorowymi gastronomicznymi piecami do pizzy do 100000 zł, które są aktualizowane na bieżąco (Ostatnia aktualizacja – kwiecień 2024).

Zachęcamy również do wyrażania opinii na temat dostępnych w rankingach gastronomicznych pieców do pizzy dwukomorowych do 100000 zł.


Najlepsze gastronomiczne piece do pizzy dwukomorowe do 100000 zł ★ Ranking TOP10 kwiecień 2024 ★

Poniżej prezentujemy, jaki gastronomiczny piec do pizzy dwukomorowy do 100000 zł był najchętniej wybierany przez Konsumentów. Przygotowany ranking z 2-komorowymi gastronomicznymi piecami do pizzy do 100000 zł jest aktualny na kwiecień 2024.

1 # Piec do pizzy 2-komorowy s105 z okapem i bazą | mfs105d marki Moretti forni

Piec do pizzy 2-komorowy s105 z okapem i bazą | mfs105d marki Moretti forni Najniższa Cena Online Piec do pizzy 2-komorowy S105 evolution z okapem i bazą producenta Moretti Forni. SeriaS evolution charakteryzuje się „wykończeniem STALOWYM” o czystym i stylowym wyglądzie, funkcjonalnym w użyciu i praktycznym we wszystkich swoich funkcjach. Drzwi perfekcyjnie wyważone, przystępne w obsłudze, bez obciążenia dla operatora. Pokaźne szkło zapewnia nadzwyczajną widoczność w trakcie pieczenia. Zaimplementowano specjalny materiał izolacyjny o wysokiej gęstości, zatrzymując ciepło w piecu. właściwości artykułu: Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w różnych lokalizacjach. Adaptive-Power Technology - personalizuje cykl pieczenia według towaru. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie. Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia Multi-Timer® Technology - pilnuje czas w 6 obszarach pieczenia Fource® Technology - pozwala na zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu dostępnej mocy i perfekcyjnej wydajności pieczenia. Dzięki temu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do stosownej mocy. Gwarantuje w dodatku uzupełniające 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w seriiS Split-Booster® Technology - pozwala na zwiększenie o 20% mocy góry i dołu Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Power-Booster Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania produktu Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu prostego i produktywnego usunięcia wszystkich pozostałości tłuszczu i brudu z powierzchni pieczenia Half-Load Technology - umożliwia użycie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując komponenty grzejne z przodu pieca. Zmniejsza się tym samym zużycie energii ma moduł Wi-Fi i port USB (Data-Feed System). Możliwość dokupienia podstaw. uzupełniające informacje przystępne w Dziale Handlowym. Uwaga: artykuł na zamówienie. Czas kryteria ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia posiadają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

2 # Piec przelotowy elektryczny do pizzy 2-komorowy t64 | mfmt64e2 marki Moretti forni

Piec przelotowy elektryczny do pizzy 2-komorowy t64 | mfmt64e2 marki Moretti forni Najniższa Cena Online Elektryczny 2-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT64E2 firmy Moretti Forni. Wytwarzany ze stali i matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyposażone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej efektywności produkcyjnej. Piec zagwarantuje genialne pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast i wyrobów gastronomicznych. Perfekcyjny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Prędkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i sprawność techniczną czyniąc linię bardzo wszechstronną. Cechuje się wspaniałym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technika zaimplementowana w urządzeniach serieT jest aktualnie jedną z najszczególniej innowacyjnych na rynku. Sugerowany w głównej mierze w pizzeriach, jak na dodatek innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach. parametry produktu: technice Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy System Eco-SmartBaking ogranicza zużycie energii choćby o 30% technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, ma licznik czasu włączenia. Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z starannością do 1°C śladowa ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Adaptive-Power automatyczne dostosowywanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku Piec nagrzewa się do temperatury roboczej w 15 minut intuicyjny panel sterowania zlokalizowany wdostępnym miejscu perfekcyjne rozwiązanie do produkcji ciągłej Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, żeby piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i ogranicza koszty produkcji SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu, oraz samozamykania, gdy pizza jest wewnątrz pieca. Zapobiega to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (dostępne tylko jako OPCJA) ma moduł Wi-Fi oraz port USB (Data-Feed System) skuteczność 1 komory: 25 pizz średnica 330 / h. Możliwość dokupienia: okapu podstaw podstawy z prowadnicami na kołach podstawy z komorą rozrostu. dodatkowe dane przystępne w Dziale Handlowym. Uwaga: artykuł na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

3 # Piec do pizzy 2-komorowy S100 z okapem i bazą | MORETTI FORNI MFS100D

Piec do pizzy 2-komorowy S100 z okapem i bazą | MORETTI FORNI MFS100D Najniższa Cena Online Piec do pizzy 2-komorowy S100 evolution z okapem i bazą producenta Moretti Forni. SeriaS evolution cechuje się „wykończeniem STALOWYM” o czystym i wysmakowanym wyglądzie, ergonomicznym w użyciu i poręcznym we wszelkich swych funkcjach. Drzwi genialnie wyważone, przystępne w obsłudze, bez obciążenia dla operatora. Wielkie szkło zapewnia świetną widoczność w trakcie pieczenia. Zastosowano specjalny materiał izolacyjny o wysokiej gęstości, zatrzymując ciepło w piecu. atrybuty towaru: Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w rozmaitych lokalizacjach. Adaptive-Power Technology - personalizuje proces pieczenia według towaru. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie. Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia Multi-Timer® Technology - obserwuje czas w 6 obszarach pieczenia Fource® Technology - pozwala na zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu przystępnej mocy i nadzwyczajnej efektywności pieczenia. Dzięki czemu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do odpowiedniej mocy. Zapewnia też dodatkowe 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w kolekcjiS Split-Booster® Technology - umożliwia powiększenie o 20% mocy góry i dołu Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Power-Booster Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania artykułu Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu prostego i efektywnego usunięcia wszystkich pozostałości tłuszczu i brudu z powierzchni pieczenia Half-Load Technology - zezwala na użycie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując komponenty cieplne z przodu pieca. Ogranicza się tym samym zużycie energii posiada moduł Wi-Fi oraz port USB (Data-Feed System). Możliwość dokupienia podstaw. uzupełniające dane przystępne w Dziale Handlowym. Uwaga: produkt na zamówienie. Czas kryteria ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia posiadają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

4 # Piec do pizzy 2-komorowy S120 z okapem i bazą | MORETTI FORNI MFS120D

Piec do pizzy 2-komorowy S120 z okapem i bazą | MORETTI FORNI MFS120D Najniższa Cena Online Piec do pizzy 2-komorowy S120 evolution z okapem i bazą marki Moretti Forni. SeriaS evolution znamionuje się „wykończeniem STALOWYM” o czystym i gustownym wyglądzie, użytecznym w użyciu i funkcjonalnym we wszelkich swych funkcjach. Drzwi genialnie wyważone, nieskomplikowane w obsłudze, bez obciążenia dla operatora. Znaczne szkło gwarantuje nadzwyczajną widoczność w trakcie pieczenia. Zaimplementowano specjalny materiał izolacyjny o wysokiej gęstości, zatrzymując ciepło w piecu. parametry towaru: Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w zróżnicowanych lokalizacjach. Adaptive-Power Technology - personalizuje proces pieczenia według produktu. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie. Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia Multi-Timer® Technology - kontroluje czas w 6 obszarach pieczenia Fource® Technology - zezwala na zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu dostępnej mocy i idealnej wydajności pieczenia. Dzięki czemu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do optymalnej mocy. Zagwarantuje w dodatku uzupełniające 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w liniiS Split-Booster® Technology - umożliwia rozszerzenie o 20% mocy góry i dołu Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Power-Booster Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania artykułu Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu łatwego i sprawnego usunięcia wszystkich pozostałości tłuszczu i brudu z powierzchni pieczenia Half-Load Technology - pozwala na zastosowanie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując komponenty grzejne z przodu pieca. Ogranicza się tym samym zużycie energii posiada moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System). Możliwość dokupienia podstaw. dopełniające dane dostępne w Dziale Handlowym. Uwaga: towar na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie mają charakter podglądowy.
  • Producent Moretti Forni 

5 # Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 23,6 kw, 4x Ø 50 cm marki Diamond

Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 23,6 kw, 4x Ø 50 cm marki Diamond Najniższa Cena Online Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 23,6 kW, 4x Ø 50 cm komory 1180x1180x(h)138 mm (11,8 kW) 2 x 8 pizzy o śr. 350 mm (albo) 2 x 4 pizze o śr. 500 mm 2 piece ustawiane jeden na drugim (16+8) Komora wytwarzana ze stali rdzoodpornej, z podłogą z kamienia ogniotrwałego. Elektryczny otwór nadmuchowy „oura" do oświetlenia wewnętrznego, a także odprowadzania dymu i pary. Oświetlenie wewnętrzne przy pomocy opraw wpuszczanych „wysokotemperaturowych". Drzwi „z przeciwwagą" z „panoramicznym" oknem ze szkła bezpiecznego. Ogrzewanie przez pancerne niepodatniki produkowane ze stali rdzoodpornej, umieszczone pod podstawą i na sklepieniu piekarnika, z łukiem ze stali rdzoodpornej uniemożliwiającym spadkowi temperatury podczas otwierania drzwi. „Niezależny" i zdejmowany panel sterowania dla łatwego serwisu posprzedażowego, z wentylatorem chłodzącym. Innowacyjna koncepcja w stali rdzoodpornej. Wysokokapacytowy piekarnik, śladowej wielkości, umieszczony w rogu. Panel sterowania z klawiszami dotykowymi, regulacją elektroniczną, cyfrowym wyświetlaczem, 2 przełącznikami, umożliwiającymi niezależne sterowanie mocą we wnętrzu komory i u dołu. Możliwość zaprogramowania czasu obracania piekarnika z odliczaniem, dźwiękowe ostrzeżenie o zakończeniu gotowania. Wymiennik ciepła, specyficzne urządzenie, które zezwala na oszczędzanie energii poprzez wykorzystanie zgromadzonego ciepła pod dnem. --//--CharakterystykaRodzaj Piec komorowymetaliczny Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 23,6 Napięcie 230V Częstotliwość 50 Hz, 60 Hz ilość komór 2 rozmiary komory 1180x1180x(h)138mm ilość pizz 4 Średnica pizzy 50 cm MateriałyMateriał Stal nierdzewna wymiaryGłębokość (mm) 1639 Szerokość (mm) 1445 Wysokość (mm) 777
  • Producent Diamond 

6 # Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 14,2kW, 8xØ450 mm

Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 14,2kW, 8xØ450 mm Najniższa Cena Online Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 14,2kW, 8xØ450 mm rozmiary wewnętrzne: 500x850x(h)100. Produkcja pizzy na godzinę: Ø 200 mm „145 gr."= 135 pizzy, do Ø 450 mm „740 gr."= 25 pizzy (czas pieczenia 3,5 do 4,5 minuty). Standardowo dostarczany z podstawą ze stali nierdzewnej na kółkach skrętnych (z hamulcami). Możliwość sztaplowania do 3 piekarników tego samego modelu. Wytwarzany w pełni ze stali rdzoodpornej AISI 304, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Tunel do gotowania: elektroniczna regulacja temperatury i prędkości zamiany ciepła. Szybkie osiągnięcie temperatury, prosty dostęp w celu konserwacji. Maksymalna temperatura: 320°C. Ogrzewanie elektryczne: niezależna regulacja mocy (wysoka i niska). Elektroniczny „cyfrowy" panel sterowania dostępny od przodu, z możliwością zarządzania 6 programami pieczenia, prosty i szybki w obsłudze posprzedażowej. Zalety: Ideally zaprojektowany do bezprzerwowego pieczenia pizzy, tostów, tart, rogalików, lasagne itp. Jedno patent zezwala na jednorodne rozprowadzanie przepływu gorącego powietrza, umożliwiając gotowanie w niższej temperaturze aniżeli w klasycznych piecach, co jednoczy się z udoskonaloną jakością gotowania, a także oszczędnością energii. --//--CharakterystykaRodzaj Piec taśmowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 14,2 Napięcie 230V; 400V Częstotliwość 50Hz Temperatura maksymalna (°C) 320 ilość komór 1 ilość pizz 8 Średnica pizzy 45 cm wydajność 25 pizz Ø45 cm/h dane dopełniające Możliwość ustawienia w stos do 3 pieców tego samego modelu MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali rdzoodpornej AISI 304 rozmiaryGłębokość (mm) 1750 Szerokość (mm) 1260 Wysokość (mm) 1070 Głębokość wewnętrzna (mm) 500 Szerokość wewnętrzna (mm) 850 Wysokość węwnetrzna (mm) 100
  • Producent Diamond 

Podobne zestawienia z piecami do pizzy:


Najtańsze gastronomiczne piece do pizzy dwukomorowe do 100000 zł ★ Ranking TOP10 kwiecień 2024 ★

Poniżej prezentujemy, jaki gastronomiczny piec do pizzy dwukomorowy do 100000 zł jest aktualnie najtańszy. Przygotowany ranking z 2-komorowymi gastronomicznymi piecami do pizzy do 100000 zł (bardzo tanie propozycje) jest aktualny na kwiecień 2024.

3 # Piec 2-komorowy do pizzy, elektryczny 15,8kw, 2x 1080x720x(h)150 mm, 12xØ500 mm marki Diamond

Piec 2-komorowy do pizzy, elektryczny 15,8kw, 2x 1080x720x(h)150 mm, 12xØ500 mm marki Diamond Najniższa Cena Online Piec 2-komorowy do pizzy, elektryczny 15,8kW, 2x 1080x720x(h)150 mm, 12xØ500 mm komory 1080x720x(h)150 mm (7,9 kW) 2x6 pizzy o śr. 350 mm (lub) 2x2 pizze o śr. 500 mm 2 piece ustawiane jeden na drugim (12+6) Komora ze stali rdzoodpornej, z dnem z kamienia ogniotrwałego. Elektryczny zawór odprowadzający dym i parę. Oświetlenie „halogenowe", zastosowane, o wysokiej temperaturze. Drzwi przesunięte, bulaj panoramiczny ze szkła bezpiecznego. Ogrzewanie za pomocą ekranowanych elementów elektrycznych ze stali rdzoodpornej, umieszczonych pod spodem i na sklepieniu piekarnika, łuk ze stali rdzoodpornej zapobiega spadkowi temperatury podczas otwierania drzwi. Niezależny panel sterowania, zdejmowany dla łatwiejszej obsługi posprzedażnej, posiada wentylator chłodzący. Oto piekarnik niepodobny do żadnego innego! Przednia ściana w profilu zaokrąglonym z rdzoodpornej stali. Panel sterowania z klawiszami dotykowymi, regulacja przy pomocy termostatu elektronicznego (400°C), ekran cyfrowy, 2 przełączniki do niezależnej regulacji mocy stropu i dolnego grzania. Programowalne wyłączanie piekarnika z odliczaniem, dźwiękowe powiadomienie o końcu gotowania. Wymiennik ciepła, oryginalne urządzenie, które pomaga oszczędzać energię, wykorzystując nagromadzone ciepło pod dnem. --//--CharakterystykaRodzaj Piec komorowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 15,8 Napięcie 400V Częstotliwość 50 Hz, 60 Hz Temperatura maksymalna (°C) 400 liczba komór 2 rozmiary komory 2x1080x720x(h)150mm liczba pizz 12 Średnica pizzy 50 cm MateriałyMateriał Stal nierdzewna rozmiaryGłębokość (mm) 1100 Szerokość (mm) 1550 Wysokość (mm) 780
  • Producent Diamond 

6 # Moretti forni Piec 1-komorowy do pizzy z okapem i komorą rozrostu, elektryczny 6,6 kw, 890x1460x1585 mm, 2xØ450 mm,

Moretti forni Piec 1-komorowy do pizzy z okapem i komorą rozrostu, elektryczny 6,6 kw, 890x1460x1585 mm, 2xØ450 mm, Najniższa Cena Online Piec 1-komorowy do pizzy z okapem i komorą rozrostu, elektryczny 6,6 kW, 890x1460x1585 mm, 2xØ450 mm, MORETTI FORNISeriaS to najistotniej innowacyjne i konfigurowalne piece statyczne na świecie do wyśmienitego pieczenia pizzy, chleba i produktów cukierniczych. Zapewniają oszczędność energii nawet do 35% w stosunku do innych pieców Moretti Forni, a także wzrost prędkości pieczenia o 20% dzięki progresywnej technice Eco®SmartBaking. Zaprojektowane w celu optymalizacji zużycia energii i ograniczeniu wpływu na środowisko. SeriaS za każdym razem osiąga doskonały wynik pieczenia: maksymalna wszechstronność i wyjątkowa łatwość użycia. Oszczędzanie energii i łatwość wykorzystania są podstawą filozofii projektowania Moretti Forni. Przy przeciętnej oszczędności energii wynoszącej ponad 35%, SeriaS jest statycznym piecem elektrycznym o najniższym zużyciu energii na świecie. Najlepszy w swojej kategorii pod względem jakości pieczenia, zużycia energii i efektywności. Wszystkie jego technologie zostały zaprojektowane w celu maksymalizacji wydajności. Jego konstrukcja została zaprojektowana tak, aby maksymalnie ograniczyć zużycie energii: • zarówno rozszerzona grubość izolacji stworzonej ze specjalnego materiału izolacyjnego o wysokiej gęstości, jak i trójkanałowe cięcia cieplne utrzymują ciepło w środku pieca, uniemożliwiając jego wydostawaniu się na zewnątrz, • grube drzwi zaprojektowane tak, by zminimalizować utratę ciepła, nieprzeciętną widoczność wnętrza i kontrolę pieczenia bez konieczności częstego otwierania, • specjalne płyty ogniotrwałe ograniczają bezwładność grzejną: ciepło przepływa szybciej i jest adekwatnie rozprowadzane po produkcie, Kontrola elektroniczna w kolekcjiS reprezentuje najkorzystniejszą technikę Moretti Forni: ponad 70-letnie doświadczenie producenta w pieczeniu, a także najmocniej postępowe technologie elektroniczne, które zostały zastosowane w kolekcjiS
  • Producent Moretti Forni 

8 # Piec 1-komorowy do pizzy z okapem i komorą rozrostu nawilżaną, elektryczny 6,6 kW, 890x1460x1585 mm, 2xØ450 mm, MORETTI FORNI

Piec 1-komorowy do pizzy z okapem i komorą rozrostu nawilżaną, elektryczny 6,6 kW, 890x1460x1585 mm, 2xØ450 mm, MORETTI FORNI Najniższa Cena Online Piec 1-komorowy do pizzy z okapem i komorą rozrostu nawilżaną, elektryczny 6,6 kW, 890x1460x1585 mm, 2xØ450 mm, MORETTI FORNISeriaS to najszczególniej nowoczesne i konfigurowalne piece statyczne na świecie do perfekcyjnego pieczenia pizzy, chleba i produktów cukierniczych. Zapewniają oszczędność energii choćby do 35% w stosunku do innych pieców Moretti Forni i wzrost prędkości pieczenia o 20% dzięki innowacyjnej technologii Eco®SmartBaking. Zaprojektowane w celu optymalizacji zużycia energii i ograniczeniu wpływu na środowisko. SeriaS zawsze osiąga idealny wynik pieczenia: maksymalna wszechstronność i nieszablonowa łatwość wykorzystania. Oszczędzanie energii i łatwość użycia są podstawą filozofii projektowania Moretti Forni. Przy średniej oszczędności energii wynoszącej ponad 35%, SeriaS jest statycznym piecem elektrycznym o najniższym zużyciu energii na świecie. Najlepszy w swojej kategorii pod względem jakości pieczenia, zużycia energii i produktywności. Wszystkie jego technologie zostały zaprojektowane w celu maksymalizacji sprawności. Jego kompozycja została zaprojektowana tak, aby maksymalnie ograniczyć zużycie energii: • równocześnie powiększona grubość izolacji stworzonej ze specjalnego materiału izolacyjnego o wysokiej gęstości, jak i trójkanałowe cięcia cieplne utrzymują ciepło we wnętrzu pieca, zapobiegając jego wydostawaniu się na zewnątrz, • grube drzwi zaprojektowane tak, żeby zminimalizować utratę ciepła, perfekcyjną widoczność wnętrza i kontrolę pieczenia bez konieczności częstego otwierania, • specjalne płyty ogniotrwałe zniżają bezwładność grzejną: ciepło przepływa szybciej i jest optymalnie rozprowadzane po produkcie, Kontrola elektroniczna w seriiS reprezentuje najkorzystniejszą technologię Moretti Forni: ponad 70-letnie doświadczenie marki w pieczeniu, a także najistotniej progresywne technologie elektroniczne, które zostały zastosowane w kolekcjiS
  • Producent Moretti Forni 

10 # Diamond Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 23,6 kw, 16 x Ø 35 cm

Diamond Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 23,6 kw, 16 x Ø 35 cm Najniższa Cena Online Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 23,6 kW, 16 x Ø 35 cm 2 komory 1180x1180xh138 mm (11,8 kW), 2x 8 pizzy o średn. 350 mM (OR) 2 x 4 pizzy o średn. 500, 2 mikrofalowe zbieżne (16 + 8), komorę, w stali ogniotrwałej, kamień podłogi. Elektryczne blowhole "Oura" oświetlenie wewnętrzne, dla pali-pary. We wnętrzu piorun wpuszczone "wysoką temperaturę". "przeciwwagą" drzwi "panoramiczny" okno szkła Sekurit. ogrzewanie przez rezystory opancerzonych ze stali nierdzewnej, umieszczone poniżej podstawy i sklepienia pieca, łuk ze stali rdzoodpornej, unikając spadkiem temperatury w trakcie otwierania drzwi. "Independent" i zdejmowany panel sterowania, prosty usługi po sprzedaży, wentylator chłodzący, Plus:. nowoczesna koncepcji w Stal nierdzewna. Wysoka piekarnik objętość, minimalne wymiary, umieszczone w kącie. Panel sterowania z przyciskami dotykowymi, regulację elektroniczną, wyświetlacz cyfrowy, 2 przełączniki sterowania niezależnie sklepienia i dolną siły. Włączanie piekarnika programowalne odliczanie, dźwięku urządzenia ostrzegawczego na koniec gotowania. Wymiennik ciepła niepowtarzalne urządzenie, które umożliwia oszczędności energii, przy pomocy ciepła skatalogowanego pod dnem. --//--CharakterystykaRodzaj Piec komorowy Sterowanie Elektroniczne ekran tak MateriałyMateriał Szkło, Stal nierdzewna, Kamień pojemnośćLiczba komór 2 ilość pizz 16 Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 400V Częstotliwość 50-60 Hz Moc elektryczna (kW) 23,6 rozmiarySzerokość (mm) 1639 Głębokość (mm) 1445 Wysokość (mm) 777 wymiary komory 1180 x 1180 x 138 mm Średnica pizzy Ø 35 cm
  • Producent Diamond 

Podobne zestawienia z piecami do pizzy:


Podsumowanie, czyli jaki gastronomiczny piec do pizzy dwukomorowy do 100000 zł najlepszy?

Aktualizacja zestawienia – kwiecień 2024.


Najchętniej wybierane gastronomiczne piece do pizzy dwukomorowe do 100000 zł ★ Nasze TOP3 ★


Najtańsze gastronomiczne piece do pizzy dwukomorowe do 100000 zł ★ Nasze TOP3 ★


Podobne zestawienia z piecami do pizzy:


Polecane piece do pizzy gastronomiczne 2 komorowe ★ Zestawienie kwiecień 2024 ★

Nadal bez pieca do pizzy? Powyższe zestawienia nie były satysfakcjonujące? Polecamy zatem poniższy ranking rekomendowanych gastronomicznych dwukomorowych pieców do pizzy.


Krótkie FAQ o gastronomicznych piecach do pizzy dwukomorowych do 100000 zł

#1 Gdzie szukać opinii o gastronomicznych piecach do pizzy dwukomorowych do 100000 zł?

Zawarte w rankingach informacje z 2-komorowymi gastronomicznymi piecami do pizzy do 100000 zł odświeżamy na bieżąco, wraz ze specyfikacją techniczną oraz opiniami użytkowników.

#2 Jaki gastronomiczny piec do pizzy dwukomorowy do 100000 zł najlepszy? Który wybrać?

Poszukując informacji o dobrych gastronomicznych piecach do pizzy dwukomorowych do 100000 zł warto zapoznać się z powyższymi zestawieniami, opartymi na opiniach i doświadczeniach konsumentów.

#3 Jakie gastronomiczne piece do pizzy dwukomorowe do 100000 zł są najchętniej polecane?

Przygotowane zestawienia z 2-komorowymi gastronomicznymi piecami do pizzy do 100000 zł zostały opracowane w oparciu o dane ze sklepów online, na podstawie zainteresowań Użytkowników. Najlepsze w rankingach gastronomicznych pieców do pizzy dwukomorowych do 100000 zł to produkty często polecane.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *